Terug

Parketzaak, Winkel Holtzvloeren voor iedere soort houten vloer en laminaat

Holtzvloeren is een parketzaak, winkel voor alle soorten houten vloeren en laminaat. Wij leveren traditioneel parket, tapisparket, massief houtenplanken, multiplanken, bamboevloeren en laminaat. Deze houtsoorten worden in allerlei maten geleverd, van extreem breed tot zeer smal, van dik tot heel dun. In de parketzaak, winkel vindt alle houtsoorten: van Eiken tot Jatoba, Bilinga, Afzelia, Merbau, Teak, Noten, Zwarte Kabbes en Grenen.  Holtzvloeren levert al meer dan 10 jaar houten- en parketvloeren. In de showroom in Haren op het industrie terrein Felland kunt u echt een enorm assortiment bekijken. In de parketzaak wordt u ontvangen door deskundige medewerkers van Holtzvloeren. Wij staan er om bekend de tijd te nieuwen voor iedere klant. Of het nu om 1 meter of 50 meter vloer gaat, dat maakt niet uit.
Heeft u vragen over onderhoud, renovatie, parketlak, parketolie, plinten, ondervloeren etc. dan kunt u ons ook altijd mailen of bellen. Wij proberen dergelijke vragen altijd binnen 1 dag te beantwoorden.

De Parketzaak/winkel, Holtzvloeren, levert al vele jaren houten vloeren. Heeft u nog meer vragen, vraag het Holtzvloeren. U kunt ons bellen en mailen, ook kunt u langskomen in de showroom in Haren. 

Klik hier voor ons gehele Assortiment 

 

Holtzvloeren legt, onderhoud en renoveert alle houten vloerdelen en laminaat in Nederland, klik hier voor prijzen en informatie 

 

Wilt u afbeeldingen van houten vloeren en laminaat zien gelegd door Holtzvloeren? klik dan op Sfeer Impressies!