Terug

Parketvloer Expert Woonwinkel

Holtzvloeren is een Woonwinkel voor een Parketvloer. Holtz Vloeren is een expert in de Parketvloer en Laminaatvloer. De Parketvloer is een verzamelnaam voor allerlei soorten Houten Vloeren. De Parketvloer is de meest gebruikte vloeren voor in de woonruimtes van nederlandse huizen. Daarom vindt u vaak bij de meubelboulevards ook vloeren woonwinkels. In de buurt van de Vesta woonboulevard zijn ook houten vloeren winkels. In de buurt van de Ikea, op het Damsterdiep in Groningen kunt u ook een aantal vloeren Woonwinkels vinden. Bij de Woldring in de buurt, kunt u ook vloeren woonwinkels vinden. Holtz Vloeren is gevestigd in Haren en ligt 5 minuten onder de Stad Groningen. Haren staat bekend om haar gemoedelijke en heel gezellige winkel centrum. In Holtz kunt u ook heel veel exclusieve produkten zoals juwelen, en kleding kopen. Holtz Vloeren is niet gevestigd in het Centrum, maar op het enige industrieterrein van Haren, Felland geheten. Felland bestaat uit 2 delen. Op het oude gedeelte, is Holtzvloeren gevestigd en het nieuwe gedeelte ligt er vlak bij. Bij Holtz Vloeren kunt u zeer goed terecht voor Parketvloer. Zoekt u een parketvloer, een tapis vloer, een visgraat vloer, een planken vloeren, een multiplank vloer, een bamboe vloer, of een laminaatvloer, dan moet u echt eens naar Holtzvloeren komen. Onze Woonwinkel is laagdrempelig en is ontdaan van alle poeha. Holtz vloeren is een Parketvloer Woonwinkel die echt expert zijn in de parketvloer. Vele jaren noeste arbeid heeft van Holtz Vloeren een parketvloer expert gemaakt. De Expertise wordt elke dag up to date gehouden. Haren wordt wel het Wassenaar van het Noorden genoemd. Een bezoekje aan Holtzvloeren kunt u ook combineren met een bezoekje aan Haren, of andersom natuurlijk. Er staan vele prachtige villa's in Haren, het is de mooiste groene gemeente van Nederland en het is er gezellig winkelen!

 

Bij het houten Vloerenbedrijf Holtz Vloeren kunt u ook terecht voor onderhoud en plaatsing en alle afwerkings en andere bij produkten!

 

- Holtz Vloeren is een ParketVloer Woonwinkel, dat al vele jaren expert in Houten- Parket-, Tapis-, Duoplanken-, Multiplanken-, en Laminaat Vloeren.

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste vloer!

Klik hier voor het volledige Assortiment

Holtz Vloeren levert naast bovengenoemde vloeren nog oa. de volgende produkten en diensten

en nog veel meer produkten levert Holtz Vloeren. U bent van harte welkom in de showroom in Haren waar u een zeer groot assortiment houten vloeren en laminaat vloeren kunt bekijken en verkrijgen!