Terug

Parketvloer Prijzen. Bij aankoop is het makkelijk prijs en bijkomende kosten direct op beeld te krijgen. Bij ons kunt u ook altijd leuke aanbiedingen kopen!

U wilt natuurlijk produkten bekijken, maar u wilt ook weten wat het allemaal kost. Holtzvloeren heeft een berekenmethode ontwikkelt die veel van het rekenwerk voor u uit handen heeft genomen. De vragen die u alleen kunt beantwoorden en die niet moeilijk zijn kunt u zelf invullen. Als u op "bereken" klikt wordt krijgt u een prijs voor alle kosten. Iedere dienst of produkt wordt dan afzonderlijk opgesomd. Voor dat u naar de showroom gaat voor een aankoop is het altijd makkelijk al wat prijzen van vloeren te kunnen bekijken thuis op het internet. Naast de prijs voor de houten vloer zijn er altijd bijkomende extra kosten zoals transportkosten. Met totaalprijzen in de hand kunt u naar bijvoorbeeld Holtzvloeren om daar de op het internet uitgekozen vloer in het echt te bekijken. De parketvloer heeft vele verschijningsvormen. Als u een aantal afbeeldingen wilt zien van parketvloeren klikt u dan op SFEER IMPRESSIES!

Parketvloeren worden van allerlei houtsoorten gemaakt, metname van eikenhout. Een parketvloer is een strokenvloer. de stroken zijn gemiddeld 50 cm lang, 7 cm breed en 22 mm dik. De vloeren worden rechtgelegd maar ook heel vaak in een figuur. Het bekendste voorbeeld van een figuurvloer is de Visgraatvloer of de Hongaarsepunt. Holtzvloeren is specialist op het gebied van parketvloeren en metname de figuurvloeren.

Voor onderhoud,  renovatie of reparatie kunt u ook zeer goed terecht bij Holtzvloeren. Holtzloeren werkt landelijk!

 

Klik hier voor het gehele assortimenten Prijzen.(via indicatieve offerte komt u bij de 4 stappen prijzen berekening)

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren.