Terug

Parketvloer Onderhoud met onderhoudsolie, polish, cleaner en pads!

Holtzvloeren is al meer dan 10 jaar de parketvloer onderhoudspecialist voor iedere parketvloer in Nederland. Is uw vloer aan onderhoud toe met een onderhoudsolie, polish, cleaner en pads, omdat hij er niet mooi meer uitziet, dan doet u er misschien goed aan om eens contact met Holtzvloeren op te nemen. Een parketvloer die gelakt is heeft ander onderhoud nodig dan een parketvloer die met olie of was is afgewerkt. Iedere parketvloer heeft onderhoud nodig. Dit wordt vaak niet toegepast in Nederland. Wij zijn in Europa de uitzondering op het gebied van parketvloer onderhoud. In de landen om ons heen wordt veel serieuzer met parketvloer onderhoud omgegaan. In Nederland wordt er vaak weinig aandacht aan besteed. Dit is overigens wel aan het veranderen. In Nederland wordt men steeds meer bewust van de noodzaak tot onderhoud.
Holtzvloeren onderhoud, repareert of zorgt voor een volledige renovatie van uw parketvloer.

Heeft u vragen over onderhoud, aarzel niet! Vraag het Holtzvloeren. Wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op!

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoudsolie, polish, cleaner, pads, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.