Terug

Parketvloer Onderhoud van een vloer met olie, lak of was afgewerkt. Wel onderhoudsmiddel moet u gebruiken!

Holtzvloeren is al meer dan 10 jaar de parketvloer onderhoudspecialist voor iedere parketvloer in Nederland. Is uw vloer aan onderhoud toe omdat hij er niet mooi meer uitziet, dan doet u er misschien goed aan om eens contact met Holtzvloeren op te nemen. Een parketvloer die gelakt is heeft ander onderhoud nodig, met een specifiek onderhoudsmiddel, dan een parketvloer die met olie of was is afgewerkt. Iedere parketvloer heeft onderhoud nodig met een speciaal onderhoudsmiddel. Dit wordt vaak niet toegepast in Nederland. Wij zijn in Europa de uitzondering op het gebied van parketvloer onderhoud. In de landen om ons heen wordt veel serieuzer met parketvloer onderhoud omgegaan. In Nederland wordt er vaak weinig aandacht aan besteed. Dit is overigens wel aan het veranderen. In Nederland wordt men steeds meer bewust van de noodzaak tot onderhoud.
Holtzvloeren onderhoud, repareert of zorgt voor een volledige renovatie van uw met olie, lak of was afgewerkte  parketvloer. 

Heeft u vragen over onderhoud, aarzel niet! Vraag het Holtzvloeren. Wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op!

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoudsmiddel, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.