Terug

Gaat u uw Parketvloer behandelen met Olie, Was of Lak en weet u niet welk merk u moet aanschaffen?

Gaat u uw nieuwe of uw bestaande parketvloer behandelen met Olie, Was of Lak, dan moet u kiezen uit vele merken olie, was en lak. Er zijn vele merken, zoals Woca, Trip Trap, Osmo, Aquamarijn, Lecol, Leha, Floorservice, Ciranova etc. Daarnaast zijn er nog heel veel merken die onder een huislabel worden uitgegeven. Dit maakt de keuze voor het aanschaffen van een afwerkingsmiddel niet eenvoudig. De eerste keuze die u moet maken is Lak, Olie of Was.

Hieronder hebben we een kleine opsomming van voor- en nadelen  gemaakt van Parketvloer Olie, Was en Lak

  • Lak is onderhoudsvriendelijk, maar behoeft ook onderhoud en krassen zijn niet te verwijderen. Lak is vaak de duurste afwerking.
  • Olie is onderhoudsvriendelijk, maar behoeft meer onderhoud dan lak. Krassen zijn redelijk eenvoudig weg te werken.
  • Was is onderhoudsintensief. Krassen zijn makkelijk weg te werken.

U zult de verkoper echt aan de tand moeten voelen over het middel dat u wilt kopen. Daarnaast moet u de verkoper zogoed mogelijk vertellen over uw vloer waar de afwerking op moet komen.

Heeft u vragen over een middel dan kunt u altijd Holtzvloeren vragen naar informatie over het middel/produkt.

Heeft u vragen over het Behandelen van uw parketvloer, aarzel niet! Vraag het Holtzvloeren. Wilt u dat wij uw vloer laten behandelen door Holtzvloeren vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.