Terug

Parket Specialist Holtzvloeren

Holtzvloeren levert alle soorten parketvloeren. Klik hier voor het assortiment van parket en tapis!
Naast verkoop van nieuw parket verkopen wij ook antiek parket.

Zoekt u onderhoud van uw vloer of reparatie, dan kunt u ook prima terecht bij Holtzvloeren. Holtz onderhoud heel veel vloeren op contract basis voor particulieren en zakelijk! Klik hier voor meer informatie over onderhoud, schuren, lakken, olien en leggen van vloeren.

Historie Holtz vloeren:

In Haren huist de Parket Specialist van Noord Nederland, Holtzvloeren genaamd. Holtzvloeren is al vele jaren aktief op de houten vloeren markt voor consument en groothandel uit oa Groningen. Holtz Vloeren is begonnen als parket specialist / groothandel. Na verloop van tijd is ze ook aan eindgebruikers gaan verkopen. Holtz vloeren koopt haar parket vloeren onder andere rechtstreeks uit Frankrijk. De Eiken Parket Vloeren worden ook uit andere delen van de wereld gehaald. De parket specialist is begonnen haar vloeren te verkopen in Amsterdam en omgeving. De uit Frankrijk geimporteerde antieke parket stroken werden door de parket specialist handmatig netjes gemaakt. De parket specialist monteerde de vloeren zelf. Meestal werden de vloeren in de grachtenpanden gelegd. Op de beneden verdieping ligt vanoudsher traditioneel parket, vaak in de vorm van figuur vloeren. De parket specialist heeft zodoende heel veel ervaring met figuurvloeren zoals visgraat en hongaarse punt. Wij hebben intussen een netwerk van vakmensen om ons heen verzameld die ons ondersteunen bij plaatsing van onze parket vloeren. De parket specialist, Holtzvloeren verkoopt naast Parket onder andere ook de volgende produkten;

 

Klik Hier Voor Het Volledige Assortiment

 

En nog veel meer produkten zijn verkrijgbaar bij de parket specialist, Holtz vloeren, We proberen in onze showroom van 450 m2 groot een groot assortiment te laten zien. Ons streven is voor iedereen een geschikte vloer te kunnen aanbieden. van Goedkopere tot hele exclusieve vloeren. Komt u uit Groningen, komt u gerust eens kijken naar ons parket in onze showroom waar we een kinderhoek hebben en waar parkeren eenvoudig en gratis is.