Terug

Parket Boer, Holtzvloeren

 

Holtzvloeren levert alle soorten parketvloeren. Klik hier voor het assortiment van parket en tapis!
Naast verkoop van nieuw parket verkopen wij ook antiek parket.

Zoekt u onderhoud van uw vloer of reparatie, dan kunt u ook prima terecht bij Holtzvloeren. Holtz onderhoud heel veel vloeren op contract basis voor particulieren en zakelijk! Klik hier voor meer informatie over onderhoud, schuren, lakken, olien en leggen van vloeren.

Historie Holtz vloeren:

In Haren huist de Parket Boer, Holtzvloeren. Holtzvloeren is al vele jaren aktief op de houten vloeren markt voor consument en groothandel uit oa Groningen. Holtz Vloeren is begonnen als parket boer / groothandel. Na verloop van tijd is ze ook aan eindgebruikers gaan verkopen. Holtz vloeren, de parket boer, koopt haar parket vloeren bijvoorbeeld rechtstreeks uit Frankrijk. De Eiken Parket Vloeren worden ook uit andere delen van de wereld gehaald. Uit China wordt heel veel parket geimporteerd. In China staan wel 6000 fabrieken die allemaal parket maken. De één is natuurlijk groter dan de andere. De grootste fabrieken zijn inmens groot. Er staan hele woonwijken bij voor het personeel. De kwaliteit die geproduceerd wordt in China is van heel goed tot slecht. De Chinezen werken wel hard en gestructureerd. Over het algemeen is de kwaliteit van de grotere fabrieken heel goed! De parket wordt door Holtz, de parket boer oa. in Groningen vanuit haar parketwinkel verkocht. De produkten die de parket boer, specialist in houten- parket- en laminaatvloeren, voor onze klanten in oa. Groningen inkopen voor de parket boer Holtz zijn van uitstekende kwaliteit. Holtz Vloeren import BV, de parket boer, doet er alles aan om een uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden. Dit is wat de consument wil. Daarnaast proberen wij, als de parket boer, onze klanten in oa. Groningen ook een zeer uitgebreide service te bieden vanuit haar parketzaak als parket boer. Houten vloeren leggen lijkt eenvoudig, maar er is een heleboel waar op gelet moet worden. En natuurlijk gaat er wel eens iets iets anders dan gedoeld. Het is zaak voor de Parket Boer Holtz vloeren om onze klanten uit oa. Groningen snel en goed te helpen zoals het hoort bij een goede parket boer. Wij hebben een netwerk van vakmensen om ons heen verzameld die ons daarbij ondersteunen als parket boer ook in Groningen. Holtzvloeren (parket boer) verkoopt naast Parket onder andere de volgende produkten;

 

Klik Hier Voor Het Volledige Assortiment

 

En nog veel meer produkten zijn verkrijgbaar bij de parketzaak van de Parket boer Holtz vloeren, We proberen in onze showroom van 450 m2 groot een groot assortiment te laten zien. Ons streven is voor iedereen een geschikte vloer te kunnen aanbieden. van Goedkopere tot hele exclusieve vloeren. Komt u uit Groningen, komt u gerust eens kijken naar ons parket in onze showroom waar we een kinderhoek hebben en waar parkeren eenvoudig en gratis is.