Terug

Parket Specialist

Zoekt u een parket specialist in Nederland? Holtzvloeren levert al meer dan 10 jaar parket speciaalprodukten. Holtz importeert oud parket uit Frankrijk, Belgie, Duitsland, Zwitserland, Tjechie, Hongarije, Polen, Rusland. Daarnaast levert zij alle soorten nieuw parket. Hiermee werkt ze samen met 1 van de beste hout schaverijen van Nederland. Onze klanten zijn zeer divers. Van zeer bekende Nederlanders tot de buschauffeur. Onze levensvisie komt ook tot uitdrukking in ons bedrijf. Holtzvloeren is een familiebedrijf. De sfeer in het bedrijf is ontspannen, no nonsens, professioneel en gezellig. Klanten zoeken ons uit.
Zoekt u een echte oude parket vloer die reeds meer dan honderd jaar oud is, of zoekt u een tapis vloer in visgraat, hongaarse punt, weense punt, die ook geschikt is voor Vloerverwarming. Zoekt u houten massief eiken planken, multiplanken, laminaat. Alles kunnen wij leveren en monteren.
Daarnaast is een heel belangrijk onderdeel van Holtzvloeren onderhoud en renovatie van bestaande houten vloeren. Holtz vloeren is niet alleen een parket specialist voor nieuwe vloeren. Holtzvloeren is ook onderhoud specialist.


Klikt u hier voor meer informatie over Onderhoud en Leggen.

Klikt u hier voor het gehele assortiment