Terug

Parket Schuren door Holtzvloeren

Het Schuren van uw Parket vloer is vaak noodzakelijk omdat er achterstallig onderhoud is. Dit achterstallig onderhoud betekent echter niet altijd dat uw vloer verloren is. Heel vaak kan uw vloer weer als nieuw worden na een schuurbeurt!

Het Schuren van een Parket vloer en de vloer vervolgens afwerken met Lak, Olie, of Was is een vak apart. Veel mensen hebben het reeds zelf gedaan. Indien u weet wat u moet doen, dan kan het zeker goed gaan. Vaak echter weet men ongeveer hoe het moet en gaat er toch iets fout. Deze fouten kunnen helaas behoorlijke gevolgen hebben.
Een Parket Vloer Schuren is nooit het zelfde. Met andere woorden de ene vloer is de andere niet. Daarom is het belangrijk dat u voelde informatie over de vloer heeft en voldoende op de hoogte bent over hoe de vloer te schuren en af te werken. Deze kennis is niet altijd eenvoudig te verkrijgen. Hierin zit het probleem. 

Schuren
De vloer moet op een bepaalde manier geschuurd worden. Dit gebeurt vaak in 3 schuurbewegingen met 3 verschillende korrels. Van Grof naar Fijn. De Schuurbewegingen zelf zijn ook niet recht toe recht aan. Er moet ook diagonaal geschuurd worden om er zeker van te zijn dat er vlak af geschuurd wordt. De machines die u gebruikt zijn ook cruciaal voor het eindresultaat. Er bestaan huis tuin en keuken schuurmachines en er zijn professionele schuurmachines. 

Afwerking
De vloer moet na het schuren weer behandeld worden. Welke lak, olie of was wilt u gebruiken. Wilt u van een lak vloer naar een olie vloer? Bedenk dan dat sommige produkten niet samen gaan met andere produkten. Olie en Was gaan niet samen bijvoorbeeld. Er bestaan ook vele soorten olie, lak en was! Is de vloer voldoende afgeschuurd of zitten er nog resten van de oude laklaag in? Dit zijn allemaal zaken waar u heel goed bij stil moet staan.

Wilt u zelf uw vloer schuren en afwerken, dan kunt u altijd advies inwinnen bij Holtzvloeren. Wij willen u graag bijstaan bij het verwezenlijken van uw stuk Vakwerk.

Durft u het niet zelf aan of overweegt u dit niet eens, dan kunt u altijd het Schuren van uw Parket vloer zorgeloos uitbesteden aan Holtzvloeren.

Waarom zou u het opschuren van uw parket vloer uitbesteden aan Holtzvloeren?

  • U kunt een vrijblijvende vloerinspectie en offerte van ons krijgen
  • Renoveren/schuren van uw vloer kan een heleboel geld schelen! U hoeft immers geen nieuwe vloer te kopen!
  • Holtzvloeren is een professioneel bedrijf dat mond op mond reclame de beste reclame vindt.
  • Holtzvloeren verkoopt ook alle soorten houten vloeren, maar wij renoveren even graag een vloer. Wij vinden het zonde om een vloer af te schrijven terwijl hij nog tientallen jaren mee kan!
  • Holtzvloeren werkt alleen met gekwalificeerd personeel
  • De mogelijkheden, verwachtingen en afspraken worden helder vastgelegd op papier.
  • Betaling van de werkzaamheden zijn na oplevering!
Wilt u een indruk krijgen van onze PRIJZEN klik dan op Onderhoud - Leggen