Terug

Parket Onderhoud

 

Heeft uw vloer onderhoud nodig en u weet niet hoe? Dan kunt u eens contact opnemen met Holtzvloeren. Holtz is de specialist op het gebied van onderhoud van houten vloeren en laminaat en alle onderhoudsmiddelen in Nederland. Holtz heeft alle schuur-, polijst- en boenmachines en middelen in huis om ieder probleem op te lossen, of om alle parket onderhoud uit te voeren bij u in huis in Nederland. Onderhoud van uw vloer kan ook op contractbasis worden afgesproken. Dit voeren wij uit voor particulieren en voor bedrijven in Nederland. Precieze tarieven zijn niet eenvoudig in het algemeen te geven. Wel kunt u als u naar onze pagina onderhoud - leggen doorklikt een goede indicatie krijgen van de tarieven die wij voor onderhoud, renovatie, reparatie en schuren etc. in rekening brengen. Wilt u uw parket vloer zelf onderhouden, dan kunt u bij ons informatie vagen over hoe en wat. Zoekt u onderhoudsmiddelen, dan leveren wij nagenoeg ieder merk en soort. Onder andere Trip Trap, Woca, Floorservice, Osmo, Monocoat, Aquamarijn, Dumby, Rigostep, Lecol en Leha. 
Aanhelingen van bestaande vloeren is ook een specialiteit van Holtzvloeren. Alle houtsoorten die nodig zijn kunnen worden geleverd voor de betreffende aanheling. Onze parket onderhoud service bestaat zoals u kunt lezen dus ook uit reparatie, renovatie, aanheling van bestaande vloeren.
Het schuren van vloeren en het verzorgen van een nieuwe laklaag is voor ons ook dagelijks werk. Wij hebben vele parket vloeren in onderhoud op contractbasis.
Heeft u een geoliede vloer dan kunnen wij deze met onze vloer onderhoudservice afdeling ook op nieuw olien, opfrissen of gewoon onderhouden. Vraagt u zich af hoe uw houten vloer is afgewerkt, dan kunt u dit ons vragen, misschien kunnen wij telefonisch uw vraag beantwoorden.
De vloer onderhoudservice van Holtz levert alle benodigde produkten en diensten op het gebied van vloer onderhoud, reparatie, renovatie en aanheling in Nederland en zelfs daarbuiten.

klik hier voor ons assortiment vloeren