Terug

Parket Lakken is een vak! Vraag Holtzvloeren advies!

Heeft u al eens een parketvloer gelakt? Het is heel goed zelf te doen, maar informeert u zich wel goed van te voren. Er kan veel verkeerd gaan. Vaak staat op de bussen parketlak goed aan gegeven hoe u de lak kunt aanbrengen. De praktijk is soms weerbarstig. Wat normaal gesproken kan, kan in sommige situaties niet. Laat u dus altijd goed voorlichten door de verkoper.

Vaak onstaan lakproblemen doordat de verkeerde parket lak wordt gebruikt op een bepaalde houtsoort. Sommige houtsoorten kunnen niet gelakt worden met bepaalde laksoorten. De ene houtsoort is de andere dus niet. Ook is het aanbrengen een precies werk. Heeft u de parket vloer voor het lakken goed schoongemaakt? Is de houten parketvloer goed droog voor u het parket gaat lakken. Heeft u de vloer op de juiste manier geschuurd voor u het parket gaat lakken? Gebruikt u de juiste roller of kwast? Let op: in sommige situaties droogt de parket lak langzamer of sneller dan onder gemiddelde omstandigheden.

Bovenstaande vragen geven aan dat er wel kennis van zaken benodigd is om een parket vloer goed te kunnen lakken.

Holtzvloeren kan u wellicht nuttige tips geven voor het goed lakken van uw parket vloer of andere houten vloer.

Wilt u uw parket vloer laten lakken door Holtzvloeren dan kan dat uiteraard ook. Holtzvloeren levert alle lakken en bijbehorende middelen.

Klik hier voor prijzen en informatie over het lakken van parket door Holtzvoeren!

Klik hier voor ons assortiment Houten Vloeren, Parket, Tapis, Multiplanken en Laminaat.