Terug

Parket Houten Vloer Reinigen

Is uw parket vloer of houten vloer niet meer als nieuw? Dat is zonde, want een parket- of houten vloer is dusdanig sterk en slijtvast dat hij er als nieuw behoort uit te zien. Vaak is de afwerklaag iets verweert of niet of niet goed onderhouden. Over het algemeen kan met een kleine ingreep de vloer weer helemaal "als nieuw" gemaakt worden. Heeft u een geoliede parket vloer of een houten vloer afgewerkt met hardwaxolie dan hoeft de vloer niet helemaal kaal geschuurd te worden om hem te reiningen en te behandelen met onderhoudsolie.

Heeft u een gelakte vloer dan behoort de lak gepolished te worden, zeker 1 tot 2 keer per jaar, afhankelijk van het gebruik van de vloer. 

Holtz vloeren kan het reinigen van uw parket- of houten vloer voor u verzorgen. Het reinigen betekent in de praktijk ook dat uw vloer een onderhoudsbeurt krijgt. Klik hier voor meer informatie en tarieven.

Holtz vloeren kan het reinigen en onderhouden van uw parket- of houten vloer ook op contractbasis verzorgen. Klik hier voor meer informatie en tarieven.