Terug

Oude Parketvloeren van de specialist Holtz Vloeren voor visgraat, Hongaarsepunt, Hollandsmotief en Weensepunt

klik hier voor foto's

Zoekt u een echte oude parketvloeren specialist voor visgraat, Hongaarsepunt, Hollandsmotief en Weensepunt, dan bent u bij Holtz Vloeren aan het juiste adres. Holtz is al jaren specialist in Oude eiken Parketvloeren in visgraat, Hongaarsepunt, Hollandsmotief en Weensepunt. De sfeer van echte oude vloeren is alleen maar te creëren met echt oud hout. Holtz import al vele jaren oude eiken parketvloeren uit metname Frankrijk. In Frankrijk wordt van oudsher traditioneel parket gebruikt om de vloeren te beleggen met hout. De stroken zijn vaak rond de 2 cm dik, tussen de 30 en 120 cm lang en tussen de 5 en 12 cm breed. Dit hout wordt door Holtz gesloopt of ingekocht bij slopers in Frankrijk. Vaak sloopt Holtz zelf de vloeren uit de grotere gebouwen. Het hout is bij voorkeur rond de 100 jaar oud. Het parket is gebruikt en daarom oogt het doorleefd en echt oud. Holtz sorteert de oude parketstroken en biedt deze partijen aan aan klanten in metname Nederland. Vaak worden de stroken in visgraat of hongaarse punt figuren gelegd. Holtz heeft zeer veel kennis over de verschillende stijlen en kleuren die echt authentiek zijn. 

Zoekt u een bijzondere echt oude parketvloer en de specialist voor visgraat, Hongaarsepunt, Hollandsmotief en Weensepunt, neemt u eens een kijkje op de website en neemt u gerust contact met ons op of komt u eens langs in de gezellige showroom.

Naast Oude Houten Vloeren verkopen wij ook alle soorten Nieuwe Houten Vloeren!

 


Klik Hier Voor Het Volledige Assortiment

En nog veel meer produkten zijn verkrijgbaar bij Holtz vloeren, We proberen in onze showroom van 450 m2 groot een groot assortiment te laten zien. Ons streven is voor iedereen een geschikte vloer te kunnen aanbieden, van Goedkopere tot hele Exclusieve vloeren en onze specialiteit oude parketvloeren. Komt u gerust eens kijken in onze showroom waar we een kinderhoek hebben en waar parkeren eenvoudig en gratis is.