Terug

Oude Grenen en Eiken Planken Vloerdelen verkrijgbaar bij Holtz

Zoekt u Oude Grenen of Eiken Planken Vloerdelen voor in uw woonruimte of bedrijfsruimte? Holtzvloeren is de specialist in Nederland voor oude houten vloeren. Wij importeren deze vloerdelen al meer dan 10 jaar. We halen ze voornamelijk uit Frankrijk en Oost Europa. In deze gebieden worden vele gebouwen gesloopt waarin nog echte oude vloerdelen liggen. De oude grenen en eiken planken vloerdelen worden vaak door ons zelf verwijderd uit de gebouwen, soms doet een locale sloper het voor ons. Daarnaast zijn we heel goed bekend met de slopers en oude bouwmaterialen handelaren in Europa. Wij gebruiken niet alleen oude grenen en eiken planken vloerdelen die we uit de gebouwen slopen, wij zagen ook grenen en eiken planken vloerdelen uit oude eiken en grenen balken. Het bijzondere aan deze vloerdelen is de authenticiteit! Ja haalt direkt sfeer in huis die ongeëvenaard is.
Zie ook enkele van onze sfeerimpressies voor voorbeelden van echte oude vloerdelen. De meeste van deze vloeren worden in oude gebouwen geplaatst door ons. Echter, steeds vaker zien wij nieuwbouw in de stijl van jaren dertig. Hierin worden door ons ook deze oude grenen en eiken planken vloerdelen gemonteerd. Naast planken vloerdelen importeren wij ook eiken parket stroken. Deze stroken worden vaak weer in visgraat verband geplaats in voornamelijk de grachtenpanden en dergelijke andere panden. Wij hebben al vele duizenden vierkante meters geleverd en gelegd bij onze klanten.
Mocht interesse hebben in onze produkten, kijkt u dan even rond op onze website. Hier kunt u misschien al enkele ideeen opdoen. Daarnaast kunt u ons altijd persoonlijk benaderen. Het gaat vaak om maatwerk met dit soort vloeren, daar past een persoonlijke benadering bij. U kunt ons mailen en uiteraard ook bellen voor meer informatie.
Holtzvloeren is gevestigd in het Wassenaar van het Noorden; Haren (Gn). Bij Holtzvloeren draait het om hout en niets meer en niets minder! 
Voor meer informatie over oude grenen en eiken planken in de volgende regio's klikt u op een van de onderstaande links