Terug

Oude Eikenvloerplanken en Parket; Holtzvloeren is specialist en importeert uit Frankrijk!

Al meer dan 10 jaar komt Holtzvloeren in Frankrijk voor oude vloerdelen. De meest geimporteerde vloerdelen zijn Eiken Vloerplanken en parket van vaak meer dan 100 jaar oud. Eén van de eigenaren heeft jaren in Frankrijk gewoond. Hij werkte bij een antieke interieurwerkplaats/leverancier. Zodoende is hij heel Frankrijk door gekomen en heeft toen veel kennis opgedaan van de wereld van oude bouwmaterialen in Frankrijk. Via architecten in Nederland is Holtzvloeren metname oude vloeren gaan verkopen. De eiken vloerplanken werden naar Nederland gehaald en heel vaak zonder enige bewerking, op het ontspijkeren na, geplaatst in metname woonruimtes in Nederland. Het ontspijkeren is trouwns nog geen eenvoudige klus. Het is allemaal handwerk en zeer tijdrovend. De eiken vloerplanken en parketstroken werden en worden nog steeds uit kazernes, kloosters, overheidsgebouwen, villa's gesloopt. Dit doen wij vaak zelf. Soms ook kopen wij bij slopers uit Frankrijk de vloerplanken in.
Naast oude eikenvloerplanken en parket verkopen wij ook alle andere houten vloeren, tapis en parket.

Wilt u meer informatie over prijzen kijkt u dan eens op de pagina parket / tapis

Wilt u afbeeldingen van vloeren door Holtzvloeren gelegd kijk dan op Sfeer Impressies 

De prijzen van Oude Eikenvloerplanken en parket zult u niet tegenkomen op de website. Dit omdat geen partij vloerhout hetzelfde is. Gemiddelde prijzen zijn daarom moeilijk te bepalen.

Holtzvloeren is niet alleen leverancier van vele soorten nieuwe en oude houten vloeren, maar is ook onderhoudspecialist. Kijk op de pagina Onderhoud Leggen