Terug

Origineel hout en Originele oude Houten Parket Vloeren, al meer dan 15 jaar door Holtz verkocht!

Zoekt u een origineel oude vloer die al meer dan 100 jaar oud is? Of zoekt u een hongaarse punt van eiken hout, die al meer dan 100 jaar oud is? Wij begrijpen waarom u deze vloeren zoekt. Tegenwoordig wordt er veel nieuw hout oud gemaakt. Ook wij leveren dit in alle soorten en maten, maar echt oud hout levert bijna niemand. Het importeren, verwerken, leveren en leggen van echte oude visgraat en hongaarse punt vloeren is al meer dan 15 jaar de specialiteit van Holtz vloeren. Het hout is origineel en niet nagemaakt. De originele oude houten parket vloeren worden met zorg ingekocht en aangeboden aan klanten die iets meer over hebben voor de echte uitstraling die oud hout heeft.

Holtz importeert deze vloeren al meer dan 15 jaar, uit metname Frankrijk. Holtz verwijdert deze vloeren uit allerlei panden in Frankrijk. In de loop der tijd is Holtz vloeren een echte specialist geworden. Holtz levert veel van deze vloeren aan architecten, maar klanten komen ook in de showroom van Holtz voor deze bijzondere vloeren. 

De origineel oude houten parket vloeren zijn zeer uniek wat betreft uitstraling. Heeft u een karakteristiek grachten pand of ander oud pand, waarin deze vloeren ook ooit hebben gelegen, en u wilt weer de echte oude sfeer terug, dan kan een dergelijke origineel oude houten parket vloer niet ontbreken in uw woonruimte.


Vraagt u Holtz gerust naar meer informatie per telefoon of email.

klik hier voor sfeerimpressie foto's.