Terug

Alle onderhoudsmiddelen, van Bona, Blue Dolphin, Fila en Ciranova, voor houten parket vloeren kunt u bestellen in onze webshop!

Hieronder ziet u enkele logo's van de merken die wij voeren in onze webshop. Alle onderhoudsmiddelen, zo ook van Bona, Blue Dolphin, Fila en Ciranova, basis olien, lakken en accessoires voor houten parket vloeren, verkopen wij van uit webshop. 

 

 

Bent u opzoek naar Onderhoudsmiddelen van Bona, Blue Dolphin, Fila en Ciranova voor houten parket vloeren en u wilt de onderhoudsmiddelen bekijken in een informatieve en overzichtelijke webshop. klikt u dan onder aan deze pagina op het logo van de webshop. U komt vanzelf in de webshop terecht van waaruit Bona, Blue Dolphin, Fila en Ciranova wordt verkocht. De webshop bedrijfsvoering is gebaseerd op de volgende uitgangspunt:

  • optimale informatie voorziening
  • overzichtelijke productpresentatie
  • gemakkelijk bestellen en betalen
  • snelle levering
  • goede nazorg

Het onderhoud van houten parket vloeren is noodzakelijk. Door gebruik van de vloer zal de afwerking die is aangebracht op de vloer slijten. Of dit nu een lak, olie, beits, verf of was laag betreft, alle basis afwerklagen slijten. Natuurlijk zijn de afwerklagen zeer slijtvast, maar slijten doen ze toch. Om de vloer mooi te houden en de afwerklaag intact te houden, moet u de vloer onderhouden. Een laklaag behoort behandeld te worden met een polish, een olie afwerking behoort te worden behandeld met onderhoudsolie. Osmo heeft zelfs een onderhoudswas om de basis olielaag mee te beschermen. 

Hieronder ziet u enkele producten waaronder ook de onderhoudsmiddelen voor houten parket vloeren die wij verkopen in de online Webshop. In de Webshop verkopen wij niet allen onderhoudsmiddelen, maar ook lakken, olien, borstels, schuurschijfjes, eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw vloer te onderhouden of af te werken.

 

 

 

Klik hieronder om naar de Webshop vloer-onderhouden.nl te gaan voor alle Bona, Blue Dolphin, Fila en Ciranova producten en andere merken!