Terug

Onderhoud Houten Parket Vloeren Parketvloeren Reparatie

Holtz Vloeren is een Houten Vloerenbedrijf dat gevestigd is in Haren, onder de rook van de stad Groningen. Holtz Vloeren is gespecialiseerd in Houten Vloeren en Laminaatvloeren. Het Houten Vloerenbedrijf Holtz Vloeren levert Planken vloeren, Parketvloeren, Tapis vloeren, Visgraat vloeren, Tapis bourgogne vloeren, Multiplank vloeren, Duoplank vloeren, Twinclic vloeren, Toplaagplanken en nog vele andere soorten Houten Parket vloeren. Sommige van deze houten parket vloeren zijn bijvoorbeeld gerookt, gestoomd, getrommeld of geborsteld. De houtsoorten die wij gebruiken zijn zeer divers. De Houten Parket Vloeren worden gemaakt van onder andere Eiken, Jatoba, Scupiria, Teak, Grenen, Merbau, Essen, Beuken Hevea, Maple etc. Vele van onze vloeren zijn ook geschikt voor plaatsing op een betonnen ondervloer, bestaande vloer met vloerverwarming. Bij het houten Vloerenbedrijf Holtz Vloeren kunt u ook terecht voor onderhoud en plaatsing en alle afwerkings en andere bij produkten, ook in Groningen!

Onderhoud en Reparatie van Parketvloeren is een belangrijk onderdeel dat vaak vergeten wordt bij het gebruik van Houten Parket Vloeren. Uw houten parket vloer heeft Onderhoud nodig. Afhankelijk van welke afwerking u heeft, is dit meer of minder. Uw gelakte vloer kunt u bijvoorbeeld het beste onderhouden met jaarlijks de vloer te Polishen. Een houten vloer afgewerkt met Hardwaxolie dient u gemiddeld 1x per jaar te onderhouden met onderhoudsolie.
Wilt u uw vloer een keer helemaal opfrissen, dan kunt u ons altijd inschakelen!

Wanneer parketvloeren zijn beschadigd of slecht onderhouden is vaak Reparatie nodig. De Reparatie van Parketvloeren kunt u laten uitvoeren door Holtzvloeren.

- Holtz Vloeren is een Houten Vloerenbedrijf, dat al vele jaren gespecialiseerd is Houten- Parket-, Tapis-, Duoplanken-, Multiplanken-, en Laminaat Vloeren en levert in oa. Groningen.

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste vloer of met het juiste advies voor onderhoud of reparatie voor u in Groningen, Assen, Emmen, Winschoten, Veendam, Winsum, Delfzijl, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Gieten, Paterswolde, Vries, Rolde, Eext, Appelscha, Oosterwolde, Oldeberkoop, Zwolle, Haren, Glimmen, Zuidlaren etc.!

Klik hier voor het volledige Assortiment

Holtz Vloeren levert naast bovengenoemde vloeren nog oa. de volgende produkten en diensten

en nog veel meer produkten levert Holtz Vloeren. U bent van harte welkom in de showroom in Haren waar u een zeer groot assortiment houten vloeren en laminaat vloeren kunt bekijken en verkrijgen!