Terug

Nieuwbouw Projecten

Holtz Vloeren is een Parket Vloerenbedrijf dat gevestigd is in Haren, onder de rook van de stad Groningen. Holtz Vloeren is gespecialiseerd in Houten Vloeren en Laminaatvloeren. Voor vele nieuwbouw projecten zijn wij al hoofdleverancier geweest van houten en parketvloeren en laminaatvloeren. Het Parket Vloerenbedrijf Holtz Vloeren levert Planken vloeren, Parketvloeren, Tapis vloeren, Visgraat vloeren, Tapis bourgogne vloeren, Multiplank vloeren, duoplank vloeren, twinclic vloeren, toplaagplanken en nog vele andere soorten houten vloeren. Holtz levert vloeren die geschikt zijn voor allerlei soorten woningen en appartementen. Vaak zijn er geluidsnormen in de Nieuwbouw Projecten waar rekening mee gehouden moet worden bij het plaatsen van vloeren in appartementen. Holtz Vloeren heeft de kennis in huis om voor dergelijke moderne woningen en appartemten geschikte vloeren te leveren. De houtsoorten die wij gebruiken zijn zeer divers. De vloeren worden gemaakt van onder andere Eiken, Jatoba, Scupiria, Teak, Grenen, Merbau, Essen, Beuken Hevea etc. Vele van onze vloeren zijn ook geschikt voor plaatsing op een betonnen ondervloer, bestaande vloer met vloerverwarming!

Woont u binnenkort in één van de woningen in één van de vele Nieuwbouw Projecten dan willen wij u graag bij staan in het uitzoeken van een geschikte vloer in uw nieuwe woning!

- Holtz Vloeren is een Parket Vloerenbedrijf, dat al vele jaren gespecialiseerd is Houten- Parket-, Tapis-, Duoplanken-, Multiplanken-, en Laminaat Vloeren en levert aan vele Nieuwbouw Projecten in het hele land, en vooral in het Noorden van Nederland.

 

Klik hier voor het volledige Assortiment

Holtz Vloeren levert naast bovengenoemde vloeren nog oa. de volgende produkten en diensten

en nog veel meer produkten levert Holtz Vloeren. U bent van harte welkom in de showroom in Haren waar u een zeer groot assortiment houten vloeren en laminaat vloeren kunt bekijken en verkrijgen!