Terug

Multiplank Drenthe, Multitopfloor, Multifloor, Combifloor, Kombi Vloer, Timberfloor

Holtzvloeren ook voor uw Multiplank Vloer! Doordat wij weinig schakels tussen de bron en de consument hebben kunnen wij in de regio Groningen, Friesland en Drenthe tegen zeer scherpe verkoopprijzen Multiplank Vloeren en andere houten vloeren, zoals Tapis, Parket en Laminaat vloeren, aanbieden. Woont U in Drenthe? Dan moet u eens langskomen bij Holtzvloeren. Want wij leveren in het Noorden van het land in elk dorp en elke stad. Wij kunnen ook het leggen van de Multiplank vloeren voor u regelen. Onze Showroom kunt u vinden in Haren ( Groningen ). Wij zijn bijna elke dag geopend en onze medewerkers zijn u graag van dienst. Voor de kinderen is er een leuke speelhoek aanwezig en wanneer u een Multiplank vloer zoekt dan kunt u heel veel soorten in onze showroom bekijken. Ook de expertise van onze medewerkers is op niveau. Dus woont u in Drenthe, maar ook daarbuiten uiteraard, dan bent u van harte welkom bij Holtzvloeren! Naast Multiplank vloeren leveren wij bij u in Drenthe ook onder andere de volgende produkten en diensten;
De Multiplank heeft verschillende benamingen gekregen. Dit heeft te maken met merken en verschillende benamingen voor produkten die eigenlijk het zelfde eindresultaat beogen, maar net even iets anders zijn geproduceerd. Voorbeelden voor de verschillende benamingen zijn: Multitopfloor, Multifloor, Combifloor, Kombi Vloer, Timberfloor.

 

Klik hier voor ons online assortiment!

Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Haren in de provincie Groningen. Wij leveren in onder andere Groningen, Friesland en Drenthe en onze legservice staat in deze streken ook voor u klaar.

Zoekt u een Multitopfloor, Multifloor, Combifloor, Kombi Vloer, of Timberfloor? Vraag het ons per mail of belt u ons gerust voor Informatie.