Terug

Behandelde Multiplanken / Duoplanken/Samengestelde planken / Combiplank / lamelparket

Vloerdelen worden kant en klaar geleverd. De vloer hoeft alleen nog maar gelegd te worden, u kunt er na het leggen direct overheen. De series zoals hieronder opgesomd zijn weergegeven omdat we heel veel keuze hebben in prijs, en uitstraling. We hebben budgetvloeren, maar ook zeer exclusieve vloeren. Er zijn verouder en niet verouderde series. Sommige (eiken) vloerdelen zijn geschuurd, gestopt en gekleurd, en eventueel getrommeld, gerookt en of geborsteld. Holtz regelt op verzoek alle legwerkzaaheden en levert alle bij behorende produkten zoals plinten, ondervloeren (oa. vlasvelt, groene plaatjes, rubbersound, alufoam, redupax), lijmen, hardwaxolie, olie, vloerolie, lak, dampfolie, spanveren etc.

Genoemde prijzen zijn ondervoorbehoud van prijswijzigingen die nog niet zijn aangepast op de site.

Als u een van de onderstaande series aanklikt krijgt u een overzicht van de kleurmogelijkheden van de betreffende serie.

Klik op 1 van de onderstaande series houten vloeren naar keuze. Heeft u een vloer gevonden in de serie dan kunt u vandaar uit doorklikken naar het indicatieve offerte programma  

Elke planken vloer leverbaar vanuit de knalhalKnalhal: kwaliteit, grote volumes, lage prijzen  

 Goedkoper kan niet!

Holtz Vloeren is Inpa Dealer: Wij hebben een zeer groot assortiment multiplanken met tropische/exotische houtsoorten
Holtz Vloeren is Solidfloor Dealer: Solidfloor heeft een zeer eigentijdse serie multiplanken van zeer modern tot klassiek!
Goedkope multiplanken Goedkope multiplanken
3 strooks multiplanken etc.
va. € 48,95 ex. btw
Chateau multiplank Chateau multiplank
Natuurlijke rustige uitstraling
va.€ 61,95 ex. btw
Coloniaal multiplank Coloniaal multiplank
Ingelopen rustieke uitstraling
va. € 69.00 ex. btw
Chateau extreem breed Chateau extreem breed
Indrukwekkend breed, rustige uitstraling
va. € 66,95 ex. btw
Oak castle line Oak castle line
Licht verouderde, echt landelijke uitstraling, bijzondere kleuren
va. € 72,00 ex. btw
Oak gold line Oak gold line
Strakke, moderne uitstraling
va. € 72,00 ex. btw
Oak old style Oak old style Licht verouderde, licht geborsteld uitstraling
va. € 76,00 ex. btw
Oak aged line oak aged line
Getrommelde, echt oude uitstraling
va. € 71,00 ex. btw
Diverse hout soorten Diverse hout soorten
Verschillende hout soorten oa. jatoba, afzelia etc.
va. € 67,00 ex. btw
Kleur collectie Kleur collectie
Strak, niet verouderd
va. € 68,00 ex. btw
Oak aged line

Herberg Riddervloer Multiplank

Gerookte Multiplanken!
va. € 61,00 ex. btw

Nu ook leverbaar Moso Bamboe kant en klaar vloeren, foto's en prijzen volgen nog. Al wel in de showroom aanwezig!!

Multiplanken, Multivloeren, Duoplanken, Duoplankvloeren, Combiplanken, Combivloeren, Twinlayer, toplaag , lamelplank, lamelvloeren, lamelparket, lamelparketvloeren, zijn allemaal benamingen voor houten vloeren die een toplaag van bijvoorbeeld Eiken, Jatoba, Grenen, Lariks, Scupiria, Beuken, Hevea, Moso Bamboe of Plyboo Bamboe etc. hebben. Deze toplaag is massief en is vaak 2 tot 6 mm dik. De onderlaag van de een multiplex-achtig materiaal. De multiplex werkt niet onder invloer van toe- en afname van luchtvochtigheid. De toplaag van de genoemde houtsoorten wel. Echter doordat de toplaag is verlijmd op de onderlaag, wordt de werking ingedamd tot relatief weinig werking. Dit is een groot voordeel van de multiplanken, duoplanken, lamelparketplanken en Moso Bamboe lamel, duo en multiplank vloeren. De vloeren lijken heel veel op tapis vloeren. Tapis vloeren hebben nagenoeg dezelfd opbouw. Een tapis vloer werkt daarom ook heel weinig. Beide vloer soorten zijn dan ook goed op een betonvloer met vloerverwarming te monteren. Moso is een Bamboe leverancier die al heel lang bamboe importeert en verwerkt. Bamboe is geen houtsoort maar een grassoort. Het gras is echter wat hardheid en slijtvastheid vergelijkbaar met bijvoorbeeld een hardhoutsoort als eiken hout. De levensduur indien gebruikt voor een vloer is dan ook even lang als bijvoorbeeld de levernsduur van een eikenvloer. Moso heeft oa. op het vliegveld van Milaan in Italie de vloeren en de plafonds voorzien van bamboe. Holtz vloeren levert Moso bamboe vloeren en daarnaast natuurlijk nog een heleboel andere soorten multiplank achtige vloeren met toplagen van allerlei houtsoorten. Als u op 1 van de bovenstaande plaatjes klikt kunt u al onze vloeren zien en een indicatieve offerte maken.