Terug

Metro PVC Vynil Vloeren, binnenkort bij Holtzvloeren!

Zoekt u een mooie onderhoudsvrije "houten vloer"? Deze bestaan niet! Wel bestaan er zeer welgeslaagde Metro PVC Vynil vloeren. U kunt deze vloeren vergelijken met Laminaat. Laminaat is ook een imitatie produkt van houten vloeren en tegels. Metro PVC Vynil Vloeren zijn ook een imitatie produkt van houten vloeren en laminaat.

Het mooie van Metro PVC Vynil Vloeren is dat ze zeer degelijk zijn en ook nog eens zeer, zeer onderhoudsvriendelijk. Wilt u geen onderhoud en toch een produkt dat zeer lang mee gaat, zonder dat het heel lelijk wordt dan is een Metro PVC vloer de vloer voor u!

Het principe van de PVC vloer is hetzelfde als Laminaat. Een foto van een houten vloer wordt gebruikt voor het dessin van de PVC vloer. De PVC vloer is zo hard en slijtvast dat hij makkelijk tientallen jaren mee kan in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, of hal. De Metro PVC vloer wordt vanwege zijn zeer gemakkelijke onderhoud ook gebruikt in grote ruimtes in de commerciele of kantoor sfeer, zoals apotheken, disco's, restaurants, kantines, scholen, bejaardenhuizen, kantoren etc. 

Hoe wordt het materiaal aangebracht?
De beton of houten vloer wordt altijd eerst geegaliseerd. Daarna worden de stroken met een dikte van 2 tot 3 mm verlijmde op de vloer. Het materiaal kan doorgelegd worden tot aan de muur omdat het niet werkt. Het wordt geleverd in houten vloer plank dessins, tegeldessins en parketdessins.

Het kan zeer goed tegen water en andere vloeibare stoffen. De hardheid van het produkt beschermd het tegen te veel schade door gebruik. Het blijft bij normaal gebruik zeer lang zeer mooi. 

Komt u eens kijken in de showroom van Holtzvloeren naar deze Metro PVC vloer! Binnenkort is de collectie te zien in onze showroom. Belt of mailt u nog even van te voren of de collectie al zichtbaar is!

 

Klik hier voor ons gehele assortiment. de Metro PVC vloeren staan er nog niet bij!