Terug

Leveringsvoorwaarden

Op deze pagina kunt u gemakkelijk PDF-bestandjes downloaden om meer informatie te verkrijgen over onze produkten, diensten en leveringsvoorwaarden.
Als u een offerte bij ons in de showroom laat opmaken dan geven wij u altijd de bijbehorende informatie op papier mee. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle informatie zodat u alles op ieder moment nog eens kan doorlezen.

Tijdens het opmaken van de offerte in de showroom geven wij alle informatie mee die betrekking heeft op de offerte. Mochten er daarna nog wijzigingen in de offerte optreden, dan kan het zijn dat u niet alle informatie hebt ontvangen. Kijkt u dan goed in onderstaande lijst, waarin u alle eventuele ontbrekende informatie kunt vinden.

Als u nog geen offerte bij ons hebt laten opmaken, vindt u hier ook veel nuttige informatie, tips en leveringsvoorwaarden. Ook als u rechtstreeks via internet een bestelling bij ons plaatst, kunt u hier op een gemakkelijke manier informatie verkrijgen die u nodig heeft om aankopen wel overwogen te doen bij holtz.

Kijk hier voor de leveringsvoorwaarden en garanties. Wij hebben naast de voorwaarden nog meer (aanvullende) informatie waarvan wij vinden dat het verstandig is dat u dit voor aankoop van producten Holtz aandachtig leest, zie hiervoor de andere onderstaande PDF-bestanden.

klik de volgende link aan om een programma mee te downloaden om pdf bestanden mee te kunnen openen.

Klik hier voor algemene info Vloeren Leggen en Afwerken

U kunt hier een handleiding bekijken die u helpt de voor u van toepassing zijn informatie te vinden.
Download hier: Schema meegeef info en voorwaarden.pdf


Op het informatieblad vindt u nuttige algemene informatie over transport en retourbrengen produkten etc.
Download hier: Informatieblad.pdfHeeft u een vloer gekocht bij Holtz, of wilt u een vloer kopen bij Holtz, kijkt u dan zeker even op de checklist!
Download hier: Checklist houtenvloeren voor u!.pdfInformatie over de natuurlijke eigenschappen van hout.
Download hier: Een_houten_vloer_werkt.pdfWat kost het om een vloer te laten leggen en de voorwaarden en info hiervoor.
Download hier: Prijsindicatie en informatie leggen van vloerdelen.pdfHoe onderhoud u uw houten vloer?
Download hier: het onderhoud van een houten vloer.pdfU gaat een vloer leggen met spanveren, lees hier hoe het werkt.
Download hier: Het_leggen_van_een_vloer_met_spanveren.pdfU gaat een vloer leggen met Elastilon als ondervloer, lees hier hoe het werkt.
Download hier: Het_leggen_van_een_vloer_met_Elastilon.pdfU gaat een vloer leggen met Softlux drukstrips, lees hier hoe het werkt.
Download hier: Het_leggen_van_een_vloer_met_Softlux_drukstrips.pdf


U gaat een houten parket of planken vloer verlijmen op een spaanplaat of planken vloer, lees hier hoe het werkt
Download hier: Stroken, planken lijmen op spaanpl. of andere houtenvloer.pdf


U gaat een spaanplaat ondervloer lijmen op een cementdekvloer of tegelvoer, lees hier hoe het werkt.
Download hier: Spaanplaat_ondervloer_lijmen_op_cementdekvloer_of_tegelvloer.pdfU gaat een spaanplaat ondervloer lijmen op een houten ondervloer, lees hier hoe het werkt.
Download hier: Spaanplaat_ondervloer_lijmen_op_houten_ondervloer.pdfU gaat zelf een laminaat vloer leggen of deze wordt gelegd bij u, kijk hier voor tips en informatie en onderhoud.
Download hier: Leg instructie en informatie_laminaat.pdfVoor u begint te werken met de Woodboy, kijk hier voor tips.
Download hier: Uitleg_Woodboy.pdfU gaat uw onbehandelde houten vloer of multiplank vloer zelf olieën met de Woodboy, kijk hier voor de complete instructie en tips.
Download hier: Machinaal hardwaxolie aanbrengen met de Woodboy.pdfU gaat uw onbehandelde houten vloer of multiplank vloer zelf handmatig olieën, kijk hier voor de complete instructie en tips.
Download hier: Afwerken met hand hardwaxolie.pdfWilt u een houten vloer of laminaat vloer op vloerverwarming (laten) leggen, kijk hier voor de voorwaarden, instructies, tips en opstart protocol.
Download hier: Voorschriften vloerverwarming2, opstart protocol.pdf

 

Korte opsomming voorwaarden waaraan moet worden voldaan om verantwoord een houten vloer of laminaat te leggen op een vloer met vloerverwarming:
-water temperatuur in buizen mag niet warmer worden dan 40 graden celcius en niet kouder dan 15 graden celsius
-bovenkant betonvloer mag niet warmer worden dan 27 graden celcius en niet kouder dan 15 graden celsius. -vloerverwarmingsbuizen moeten voldoende diep in beton liggen; minimaal 3 cm onder oppervlakte
-de breedte van de houten vloer of laminaat mag niet breder zijn dan 18 cm
-de dikte van de te plaatsen houtenvloer of laminaat moet in de gaten gehouden worden. De RC-waarde mag niet hoger worden dan 0.13 - 0.15.
-het opstookprotocol moet altijd volledig worden uitgevoerd bij de eerste keer aanzetten van de vloerverwarming
-temperatuurswisselingen moeten geleidelijk en langzaam plaats vinden
-vloerverwarmingssysteem moet voldoende meters buis hebben om de ruimte warm te krijgen zonder veel te hard te moeten werken. (dit kunt u laten berekenen door uw installateur)
-de luchtvochtigheid in de ruimte waar de vloer licht in combinatie met vloerverwarming moet tussen de 50% en 65% blijven.
-u bent zelf verantwoordelijk voor een verantwoordelijk gebruik van de vloerverwarming. Het wel of niet slagen van de combinatie vloer verwarming met een houtenvloer of laminaat ligt, mits de installateur en de vloerenleggers hun werk goed hebben gedaan, in uw handen.
-verzeker u ervan dat er een houten vloer op uw afdekvloer geplaatst mag worden, vraag uw aannemer en installateur.

 

Ook kunt u ons altijd vragen stellen per e-mail of telefonisch als u nog vragen heeft die niet beantwoord zijn met de informatie op onze website.

Klik hier voor info over lakken, olien, zelf leggen of laten leggen, welke vloer past bij u, massief hout multivloeren? etc.