Terug

Laminaat Parador en Ondervloeren al dan niet op Vloerwarming, verkrijgbaar bij Holtzvloeren

Parador laminaat is een luxe laminaat die ook geschikt is voor plaatsing op vloerverwarming. Hiervoor heeft Holtz ook de juist ondervloeren. Parador staat voor kwaliteit en luxe uistraling. In onze showroom hebben we naast Parador laminaat nog zeker 10 andere merken laminaat te koop. De Parador Laminaat staat bekend in de markt om zijn grandeur. De Parador fabriek is zeer vooruitstrevend in de ontwikkeling van laminaat en andere vloersoorten. Vooral op het gebied van design en trends zijn ze zeer vooruistrevend. Daarnaast is het produkt altijd een kwaliteitsprodukt. Het wordt niet eerder op de markt gebracht dan dat het uitgebreid getest en goed bevonden is. Parador laminaat komt uit Duitsland. Het is 1 van de grootste laminaat leveranciers ter wereld. De fabriek kan eigenlijk het beste per auto worden bekeken, zo groot is de fabriek.

Zoekt u de Parador laminaat trendtime 6 en de juiste ondervloeren, kijkt u dan eens bij Holtzvloeren in Haren.

Parador laminaat benaderd de uitstraling van hout en gaat zelfs een stapje verder. De uitstraling van parador heeft van zichzelf uit al iets bijzonders. Parador heeft tegenwoordig ook de zeer brede en lange laminaatdelen. Deze serie wordt de trendtime 6 serie genoemd. De Parador Laminaat kan op Vloerverwarming gelegd worden!

Bij ons in de showroom is deze serie, ondervloeren en verder alle andere benodigde accessoires, te bezichtigen en uiteraard te bestellen. Holtz levert en legt in door heel Nederland.

Klik hier voor Meer Laminaat soorten, prijzen etc.