Terug

Welk Laminaat Schoonmaakmiddel moet u gebruiken!

Het juiste Laminaatschoonmaakmiddel gebruiken is erg belangrijk voor het behoud van uw laminaatvloer. Sommige laminaatreinigers laten een vettig laagje achter. Sommige Laminaat schoonmaakmiddelen zijn zo agressief dat ze uw laminaat toplaag aantasten. Helaas zijn er schoonmaakmiddel te koop die dit soort problemen kunnen veroorzaken. Test uw laminaat schoonmaakmiddel altijd op een gedeelte van de vloer waar eventuele schade geen probleem is.
U kunt uw vloer altijd schoonmaken met alleen water. Echter met een goed laminaat schoonmaakmiddel zal de laminaat schoner worden. Vaak hebben laminaatschoonmaakmiddel een aangename geur! Het laminaatschoonmaakmiddel van Holtzvloeren kost 9,95 ex btw per liter, ex bezorg kosten. Bel of mail voor een bestelling. Het middel is getest en goed bevonden.

Een laminaatvloer schoonmaken moet met beleid. Heeft u vragen over het schoonmaken van uw  laminaat vloer, aarzel niet! Vraag het Holtzvloeren. Wilt u dat wij uw vloer eens goed schoonmaken en opknappen vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan voor uw vloer in Groningen!

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.