Terug

Laminaat Schoonhouden; Hoe en met welk Middel?

Laminaat schoonhouden is geen moeilijke klus als je weet wat je doet. U moet ten eerste zorgen voor het juiste schoonmaakmiddel. Hierbij moet u een door u aangeschaft middel altijd even testen. Doe dit op een plek op de laminaatvloer waar eventuele schade geen kwaad kan. Sommige laminaat reinigers laten een vetlaagje achter na het schoonmaken. Uw laminaat wordt echt vervelend dof. Sommige laminaatreinigers zijn te agressief en maken uw laminaatkleur kapot. Als u een goed schoonmaakmiddel heeft gooit u dit in ruim water. De dweil goed uitwringen zodat er niet te veel water op de vloer komt en u kunt dweilen.
Probeert u altijd niet te vaak achter elkaar schoon te maken, omdat er dan toch te veel water op de laminaatvloer komt. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw laminaatvloer schoonhouden.

Een laminaatvloer schoonhouden moet met beleid. Heeft u vragen over het schoonhouden van uw laminaatvloer, aarzel niet! Vraag het Holtzvloeren. Wilt u dat wij uw vloer eens goed schoonmaken en opknappen vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan voor uw vloer in Groningen!

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.