Terug

Zoekt u Houtenvloeren of Laminaatvloeren in Groningen, Friesland of Drenthe? Kom naar Holtzvloeren in Haren!

Holtzvloeren is gevestigd op het industrieterrein Felland in Haren. In de ruime showroom kunt u alle soorten houtenvloeren bekijken en bestellen. Holtzvloeren levert in Groningen, Friesland en Drenthe oa. Houten planken vloerdelen, parketstroken, tapis vloeren, visgraatvloeren en alle andere figuurvloeren, multiplanken, duoplanken, lamelparket en meer dan 100 soorten laminaatvloeren, kortom alle mogelijke houtenvloeren. Holtzvloeren levert sedert vele jaren vloeren aan haar klanten in Groningen, Friesland en Drenthe. In de rest van Nederland en zelfs daarbuiten is Holtz ook aktief. Metname in de Grachtenpanden in Amsterdam en Utrecht is Holtzvloeren een begrip. Reeds meer dan 10 jaar geleden zijn de eigenaren van Holtzvloeren aktief voor architecten in Amsterdam en Utrecht. Inmiddels leveren en leggen we houtenvloeren in opdracht van meerdere architecten door heel Nederland. Deze klanten zitten aan de bovenkant van de markt. Het gaat vaak om echt oude antieke parket vloeren die wij speciaal voor een betreffende klus importeren uit Frankrijk. De vloeren worden veelal in visgraat gelegd of in een ander motief. Holtzvloeren is ook specialist op het gebied van Brede Houtenvloeren. Massief eiken delen tot wel 60 cm breed kan geleverd worden door Holtzvloeren.
De showroom in Haren draait om HOUT. Hout in haar eenvoudigheid is al heel mooi, vinden wij bij Holtzvloeren. Deze uitstraling heeft onze showroom ook. Iedereeen is er welkom. Wij verkopen tegen zeer schappelijke prijzen de meest eenvoudige vloeren tot de meest exclusieve vloeren. U kunt het leggen van de vloeren ook prima aan Holtzvloeren uitbesteden.
Naast de aankoop en het leggen van nieuwe houten vloeren in Groningen, Friesland en Drenthe is Holtzvloeren ook specialist in reparatie en onderhoud van bestaande vloeren. Dit voeren wij uit op contractbasis, maar wij komen ook graag naar u toe als u uw vloer weer eens even wilt opfrissen en op nieuw in de lak, olie of was wilt zetten. 

Klik hier voor ons assortiment