Terug

Houten Vloerenbedrijf Onderhoud

Holtz Vloeren is een Houten Vloerenbedrijf dat gevestigd is in Haren, onder de rook van de stad Groningen. Holtz Vloeren is gespecialiseerd in Houten Vloeren en Laminaatvloeren en Onderhoud van deze vloeren. Het Houten Vloerenbedrijf Holtz Vloeren levert Planken vloeren, Oude Vloeren (specialiteit) Parketvloeren, Tapis vloeren, Visgraat vloeren, Tapis bourgogne vloeren, Multiplank vloeren, duoplank vloeren, twinclic vloeren, toplaagplanken en nog vele andere soorten houten vloeren. Sommige van deze houten vloeren zijn bijvoorbeeld gerookt, gestoomd, getrommeld of geborsteld. De houtsoorten die wij gebruiken zijn zeer divers. De vloeren worden gemaakt van onder andere Eiken, Jatoba, Scupiria, Teak, Grenen, Merbau, Essen, Beuken Hevea etc. Vele van onze vloeren zijn ook geschikt voor plaatsing op een betonnen ondervloer, bestaande vloer met vloerverwarming. Bij het houten Vloerenbedrijf Holtz Vloeren kunt u ook terecht voor onderhoud en plaatsing en alle afwerkings en andere bij produkten, ook in het Noorden! Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw houten vloer. Is de laklaag verweerd, is de olie laag niet fris meer. Bij ons kunt u terecht voor vakkundig onderhoud van uw dure vloer.

 

- Holtz Vloeren is een Houten Vloerenbedrijf, dat al vele jaren gespecialiseerd is Houten- Parket-, Tapis-, Duoplanken-, Multiplanken-, Oude Figuur Vloeren, en Laminaat Vloeren en Onderhoud en levert in oa. Het Noorden .

Wij helpen graag met het uitzoeken van de juiste nieuwe vloer of oude vloer voor u of onderhoud van uw houten vloer in oa. Het Noorden van het Land!

Klik hier voor het volledige Assortiment

Holtz Vloeren levert naast bovengenoemde vloeren nog oa. de volgende produkten en diensten

en nog veel meer produkten levert Holtz Vloeren. U bent van harte welkom in de showroom in Haren waar u een zeer groot assortiment houten vloeren en laminaat vloeren kunt bekijken en verkrijgen!