Terug

Houten Vloeren Leverancier

Holtz Vloeren is een Houten Vloeren Leverancier uit de provincie Groningen. Holtz vloeren is gevestigd in Haren net onder de stad Groningen gelegen. Op het industrieterrein Felland staat de Showroom. Holtz Vloeren is een houten vloeren Leverancier die gespecialiseerd is in nagenoeg alle soorten houten- parket-, tapis-, mozaik-, lamelparket-, multiplank-, laminaat-, duoplank-, eikenvloerdelen-, vloerplanken-, toplaag- en multi vloeren. Holtz Vloeren levert als houten vloeren leverancier door heel Nederland. Het bedrijf bestaat al vele jaren en is begonnen met het importeren van parketstroken uit Frankrijk. 

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ook nog eens vriendelijk en behulpzaam.

Wij leveren als vloeren leverancier door heel Nederland, ook in Groningen. Onze legservice staat voor u klaar om de door u bij ons gekochte houten vloer vakkundig te leggen.

Komt u uit Nederland en zoekt u een betrouwbare Houten Vloeren Leverancier, kijkt u dan eens op onze website, en nog beter, komt u eens langs bij Holtz in Haren.

Dus, bent u op zoek naar een deskundige Houten Vloer Leverancier voor u in Nederland, kom dan eens bij ons langs! Hier onder staat een opsomming van de produkten en diensten die wij onder andere leveren;

Klik hier voor ons gehele Assortiment


Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Haren in de provincie Groningen. Wij leveren in héél Nederland en onze legservice staat in deze streken ook voor u klaar.