Terug

Houten Vloeren Expert Woonwinkel

Holtzvloeren is een Woonwinkel voor Houten Vloeren. Holtz Vloeren is een expert in Houten Vloeren en Laminaat. Houten Vloeren is een verzamelnaam voor allerlei soorten Houten Vloeren. Houten Vloeren zijn de meest gebruikte vloeren voor in de woonruimtes van nederlandse huizen. Daarom vindt u vaak bij de meubelboulevards ook vloeren woonwinkels. In de buurt van de Vesta woonboulevard zijn ook houten vloeren winkels. In de buurt van de Ikea, op het Damsterdiep in Groningen kunt u ook een aantal vloeren Woonwinkels vinden. Bij de Woldring in de buurt kunt u ook vloeren woonwinkels vinden. Holtz Vloeren is gevestigd in Haren. Haren staat bekend om haar gemoedelijke en heel gezellige winkel centrum. In Holtz kunt u ook heel veel exclusieve produkten zoals juwelen, en kleding kopen. Holtz Vloeren is niet gevestigd in het Centrum, maar op het enige industrieterrein van Haren, Felland geheten. Felland bestaat uit 2 delen. Het oude gedeelte, waar Holtzvloeren op gevestigd is en het nieuwe gedeelte dat er vlak bij ligt. Bij Holtz Vloeren kunt u zeer goed terecht voor Houten Vloeren. Zoekt u een parketvloer, een tapisvloer, een visgraatvloer, een plankenvloeren, een multiplankvloer, een bamboe-vloer, een laminaatvloer, dan moet u Echt eens naar Holtzvloeren komen. Onze Woonwinkel is laagdrempelig en is ontdaan van alle poeha. Holtz vloeren is een Houten Vloeren Woonwinkel die echt expert zijn in houten vloeren. Vele jaren noeste arbeid heeft van Holtz Vloeren een houten vloeren expert gemaakt. De Expertise wordt elke dag up to date gehouden. Haren wordt wel het Wassenaar van het Noorden genoemd. Een bezoekje aan Holtzvloeren kunt u ook combineren met een bezoekje aan Haren, of andersom natuurlijk. Er staan vele prachtige villa's in Haren.

 

 

Bij het houten Vloerenbedrijf Holtz Vloeren kunt u ook terecht voor onderhoud en plaatsing en alle afwerkings en andere bij produkten!

 

- Holtz Vloeren is een Houten Vloeren Woonwinkel, dat al vele jaren expert in Houten- Parket-, Tapis-, Duoplanken-, Multiplanken-, en Laminaat Vloeren.

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste vloer!

Klik hier voor het volledige Assortiment

Holtz Vloeren levert naast bovengenoemde vloeren nog oa. de volgende produkten en diensten

en nog veel meer produkten levert Holtz Vloeren. U bent van harte welkom in de showroom in Haren waar u een zeer groot assortiment houten vloeren en laminaat vloeren kunt bekijken en verkrijgen!