Terug

Alle producten voor houten vloeren kunt u bestellen in onze webshop!

Hieronder ziet u enkele logo's van de lak- en olieproducenten die wij voeren in onze webshop. Alle onderhoudsmiddelen, basis olien, lakken en accessoires voor houten vloeren, verkopen wij van uit de webshop. Daarnaast verkopen wij ook andere bijkomende producten, zoals plinten, spanveren, lijm etc.

 

 

U bent van plan een (nieuwe) houten vloer te kopen en zelf te leggen. Of, u bent van plan uw houten vloer te renoveren of te onderhouden. U heeft kennis nodig om dit goed uit te voeren. De informatie die u nodig heeft heeft u al of wilt u graag hebben. Op deze site en onze webshop kunt u zeer veel informatie vinden. De producten die u nodig heeft voor houten vloeren kunt u in onze webshop kopen. Onder aan deze pagina staat het logo van de webshop, als u daar op klikt gaat u verder naar de webshop. De webshop bedrijfsvoering is gebaseerd op de volgende uitgangspunt:

  • optimale informatie voorziening
  • overzichtelijke productpresentatie
  • volledige assortiment
  • gemakkelijk bestellen en betalen
  • snelle levering
  • goede nazorg

De aankoop, het leggen en het onderhoud van houten vloeren vereist veel kennis. Wilt u het verhaal van uw leverancier goed kunnen beoordelen, dan is het handig om u te hebben ingelezen. Op deze site is heel veel informatie te vinden over de houten vloeren, het leggen en het onderhoud van houten vloeren. Wilt u een massief houten vloer, een multiplank, een tapis vloer of een visgraat vloer? Deze vraag is vaak de eerste vraag waar u tegen aan loopt als u een nieuwe vloer wilt. U zult een keuze moeten maken. Zo zijn er nog een heleboel vragen die beantwoord moeten worden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren, zodat u een afgewogen keuze kunt maken.  

Hieronder ziet u enkele producten waaronder ook de onderhoudsmiddelen voor houten parket vloeren die wij verkopen in de online Webshop. In de Webshop verkopen wij niet allen onderhoudsmiddelen, maar ook lakken, olien, borstels, schuurschijfjes, eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw vloer te onderhouden of af te werken.Wilt u bekijken welke ondervloeren, plinten, rozetten, profielen er allemaal te koop zijn, dan moet u eens kijken op onze pagina accessoires.

 

 

 

Klik hieronder om naar de Webshop vloer-onderhouden.nl te gaan voor alle soorten afwerk-producten en alle merken!