Terug

Houten Vloeren Specialist

Houten vloeren zijn duurzaam, milieuvriendelijk, natuurlijk, praktisch en heel mooi. Holtz vloeren uit Haren (Gn) heeft zich gespecialiseerd in Houten Vloeren en Laminaat. Door zich te specialisteren is ze het aanspreekpunt voor iedereen die zelf bezig is met het plaatsen, onderhouden of kopen van een houten vloer. Holtz levert biedt een zeer uitgebreid aanbod. Van eiken houten vloeren, multiplanken, parket vloeren, tapis vloeren tot allerlei soorten tapis en andere figuurvloeren. Houten vloeren worden gemaakt van niet alleen eiken of grenen. Er worden vele houtsoorten gebruikt voor het maken van houten vloeren. Als houten vloeren specialist kiest holtz in samenwerking met haar toeleveranciers de beste hout soorten voor het maken van houten vloeren. Het gehele proces van inkoop tot droging van het hout tot schaven wordt door Holtz gecontroleerd. Hierdoor weten Holtz zeker dat de kwaliteit die zij wil leveren ook geleverd kan worden.
Verouderen, maar ook moderniseren van houten vloeren is ook een specialiteit van holtzvloeren. Alleen een specialist kan houten vloeren roken, verouderen, stomen etc. op een manier waarvan de uitkomst voorspelbaar is en goed van kwaliteit. De gebroeders die het bedrijf leiden zijn allen vakmensen en hebben zich gespecialiseerd in hout. Na verloop van tijd zijn Houten vloeren het vakgebied geworden van de broers. Aanhelingen van bestaande vloeren met nieuwe vloeren is ook een specialiteit. Voor bijna ieder probleem weten ze een oplossing te vinden.
Holtz is ook de onderhouds specialist voor uw houten vloeren en laminaat.

Houten vloeren zijn afgewerkt met allerlei soorten afwerkingen. In de loop van de geschiedenis zijn de produkten die gebruikt worden verandert, verdwenen en verbetert. Het vraag enorm veel vakkennis om de juiste oplossing te kiezen voor het onderhouden van houten vloeren.
Wilt u uw vloer laten onderhouden dan kunt u ons altijd inschakelen.

Onze showroom staat op het industrieterrein Felland in Haren. Komt u gerust langs voor een kijkje naar ons uitgebreide assortiment. Komt u ook langs als u vragen heeft over uw bestaande vloer. Wellicht kunnen wij u verrassen met onze specialiteit op het gebied van Houten vloeren en laminaat.

Kijkt ook eens naar onze AANBIEDINGEN!

 

Klik hier onder voor meer informatie over De Houten Vloerenspecialist in:

Houten Vloeren Specialist Groningen
Houten Vloeren Specialist Drenthe
Houten Vloeren Specialist Friesland
Houten Vloeren Specialist Assen, Marum, Beilen, Emmen, Gieten en Eext,
Houten Vloeren Specialist Winschoten, Veendam, Delfzijl, Winsum, Zuidhorn
Houten Vloeren Specialist Haren, Paterswolde, Glimmen, Eelde, Donderen, Slochteren
Houten Vloeren Specialist Hoogezand-Sappemeer, Kolham, Scheemda, Zuidbroek
Houten Vloeren Specialist Zuidlaren, Tynaarlo, Vries, Rolde, Zeijen, Zeegse,
Houten Vloeren Specialist Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Den Haag, Delft
Houten Vloeren Specialist Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Dokkum,
Houten Vloeren Specialist Roden, Leek, Eelderwolde, Peize, Hoogkerk, Grootegast, Oosterwolde,
Houten Vloeren Specialist Bedum, Siddeburen, Zoutkamp, Rolde, Froombosch, Middelstum