Terug

Hoe moet ik mijn Rubio Monocoat Cleaner, Soap Satin, Zeep of Surface Care voor het Schoonmaken Reinigen van Houten Vloeren gebruiken?

Hoe moet ik mijn Houten Vloeren dagelijks schoonmaken/reinigen als ik een vloer heb die is afgewerkt met Rubio Monocoat olie? Veel mensen hebben geen ervaring met het schoonmaken van houten vloeren op het moment dat ze een woning krijgen waar een houten vloer in ligt. Als er op uw vloer een Rubio Monocoat olie is aangebracht dan dient die met Rubio Monocoat Cleaner, Soap Satin, Zeep of Surface Care te worden gereinigd. 
Hoe moet u dan uw houten vloeren schoonmaken/reinigen met de Rubio Monocoat Cleaner, Soap Satin, Zeep of Surface Care?

Eerst kunt u zich het volgende afvragen

  • Weet met welk product uw vloer is afgewerkt.
  • Weet welk schoonmaak product daarbij hoort.
  • Lees de gebruiksvoorschriften goed door, is iets niet duidelijk, bel of mail een bedrijf dat verstand van zaken heeft.
  • Probeer het schoonmaken altijd op een klein stukje op de houten vloer dat niet in het zicht ligt en wacht een paar dagen voordat u verder gaat met schoonmaken of juist niet met zelfde gebruikte middel, maar met een ander middel.
Het gebruiken van een verkeerd middel kan hele grote gevolgen hebben voor uw houten vloeren, die mogelijk veel geld kosten om te herstellen.

Ga naar onze webwinkel voor alle schoonmaakmiddelen van alle merken, klik hieronder

 

 

 

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen aan klanten in Nederland en Belgie. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen. 

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.