Terug

Hoe moet ik mijn Pergo Cleaner Spray Refill voor het Schoonmaken Reinigen van Laminaat Vloeren gebruiken?

Hoe moet ik mijn Houten Vloeren dagelijks schoonmaken/reinigen als ik een Pergo vloer heb? Veel mensen hebben geen ervaring met het schoonmaken van laminaat vloeren op het moment dat ze een woning krijgen waar een laminaat vloer in ligt. Als er op uw vloer een Pergo vloer is dan dient die met Pergo Cleaner Spray en Refill worden gereinigd. 
Hoe moet u dan uw houten vloeren schoonmaken/reinigen met de Pergo Cleaner Spray Refill?

Eerst kunt u zich het volgende afvragen

  • Weet welk merk laminaat u heeft.
  • Weet welk schoonmaak product daarbij hoort.
  • Lees de gebruiksvoorschriften goed door, is iets niet duidelijk, bel of mail een bedrijf dat verstand van zaken heeft.
  • Probeer het schoonmaken altijd op een klein stukje op de houten vloer dat niet in het zicht ligt en wacht een paar dagen voordat u verder gaat met schoonmaken of juist niet met zelfde gebruikte middel, maar met een ander middel.
Het gebruiken van een verkeerd middel kan hele grote gevolgen hebben voor uw houten vloeren, die mogelijk veel geld kosten om te herstellen. Bij gebruik van het verkeerde middel blijft vaak een vettig laagje achter, of nog erger, gaat de topcoating kapot.

Ga naar onze webwinkel voor alle schoonmaakmiddelen van alle merken, klik hieronder

 

 

 

Holtzvloeren levert alle laminaatreinigers lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen aan klanten in Nederland en Belgie. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen. 

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.