Terug

Hoe moet ik mijn Houten Vloeren Schoonmaken? Met Groene Zeep, Allesreiniger, Afwasmiddel, Water, Jif, Wasbenzine, Terpentine, Spiritus, Chloor of Ontkalker?

Hoe moet ik mijn Houten Vloeren schoonmaken met Groene Zeep, Allesreiniger, Afwasmiddel, Water, Jif, Wasbenzine, Terpentine, Spiritus, Chloor of Ontkalker? Kan dat met groene zeep, wat vaak gezegd wordt? Kan ik mijn houten vloeren schoonmaken met alles reiniger, of afwasmiddel. Kan ik mijn houten vloeren schoonmaken met water? Hoeveel water kan ik gebruiken, en hoevaak kan ik de vloer schoonmaken met water. Kan ik mijn houten vloeren schoonmaken met Groene Zeep, Allesreiniger, Afwasmiddel, Water, Jif, Wasbenzine, Terpentine, Spiritus, Chloor of Ontkalker. Dit zijn de meest voorkomende vragen op het moment dat iemand zijn houten vloeren wil gaan schoonmaken als die persoon geen idee heeft hoe de houten vloeren schoon te maken.

Veel mensen hebben geen ervaring met het schoonmaken van houten vloeren op het moment dat ze een woning krijgen waar een houten vloer inligt. En ook als mensen ervaring hebben met het schoonmaken van houten vloeren is het niet van zelf sprekend dat de nieuwe vloer op de oude wijze schoongemaakt kan worden. Ieder merk afwerking heeft namelijk zijn eigen schoonmaak middelen en gebruiksvoorschriften.

Hoe moet u dan uw houten vloeren schoonmaken?

  • Weet met welk product uw vloer is afgewerkt.
  • Weet welk schoonmaak product daarbij hoort.
  • Lees de gebruiksvoorschriften goed door, is iets niet duidelijk, bel of mail een bedrijf dat verstand van zaken heeft.
  • Probeer het schoonmaken altijd op een klein stukje op de houten vloer dat niet in het zicht ligt en wacht een paar dagen voordat u verder gaat met schoonmaken of juist niet met zelfde gebruikte middel, maar met een ander middel.
Het gebruiken van een verkeerd middel, zoals in veel gevallen Groene Zeep, Allesreiniger, Afwasmiddel, Water, Jif, Wasbenzine, Terpentine, Spiritus, Chloor of Ontkalker zijn, kan hele grote gevolgen hebben voor uw houten vloeren, die mogelijk veel geld kosten om te herstellen.

Ga naar onze webwinkel voor alle schoonmaakmiddelen van alle merken, klik hieronder

 

 

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen aan klanten in Nederland en Belgie. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen. 

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.