Terug

Zoekt u Prijzen van Houten Vloeren?

Wat kosten Houten Vloeren? U bent bezig met een nieuwe woning en wilt graag een raming maken van de te verwachten kosten. Deze prijzen kunt u opvragen bij verschillende bedrijven door een mailtje te sturen, of bij het betreffende bedrijf langs te gaan.  Toch wilt u bij het kopen van de woning graag al weten wat een houten vloer ongeveer kost. Dat is niet het moment om al naar een winkel te gaan. De site van Holtzvloeren biedt uitkomst. Op de Holtzwebsite staan prijzen van alle produkten. Hierbij moet natuurlijk niet vergeten worden dat het onze prijzen zijn!
Op onze site kunt u online zelf een offerte maken op eenvoudige wijze. Door middel van het invullen van 4 keuze mogelijkheden krijgt u direct online een offerte. U kunt direct de produkten bekijken die normaal gesproken benodigd zijn voor het leggen van een houten parket of laminaat vloer. Houten parket vloeren en laminaat vloeren kunnen bijvoorbeeld op allerlei manieren worden gelegd. U hoeft in de indicatieve offerte alleen maar aan te geven of u de vloer zwevend wilt leggen of dat u de vloer wilt verlijmen.
Wanneer u een vloer op de site heeft gevonden die u mooi vindt, kunt u op het linkje "klik hier voor een indicatieve offerte" klikken. Dan komt u in het menu van de 4 keuze mogelijkheden. U vult het in en dan krijgt u direct een opsomming van de produkten en diensten die u normaal gesproken nodig heeft voor het leggen van een vloer. Eenvoudiger kan het niet, want wij hebben voor u een heleboel keuzes al voor geprogrammeerd. Natuurlijk kunt u ons om uitleg vragen van de indicatieve offerte; bel of mail ons gerust!
Holtzvloeren geeft niet alleen prijzen van Houten Parket Vloeren en Laminaat, maar ook van legwerkzaamheden en onderhoud. Klik op Onderhoud Leggen voor meer informatie en prijzen over onze leg- en onderhoudservice.

Klik hier voor ons gehele assortiment