Terug

Houten Vloeren en Parket

Houten Vloeren en Parket kunt u verkrijgen bij Holtzvloeren in Haren. Holtzvloeren is sedert meer dan 10 jaar leverancier aan groothandel en particulier van kwaliteitsvloeren tegen scherpe prijzen. Het bedrijf is voor bedrijven in de parketbranche gemiddeld groot. Heel bewust heeft Holtzvloeren ervoor gekozen het bedrijf niet verder te laten groeien in omzet. De ideale grote is gevonden. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is in ieder proces wat zich plaatsvind in het bedrijf. Holtzvloeren heeft een zeer groot assortiment houten vloeren. Het bedrijf is begonnen met antiek parket te importeren uit Frankrijk. Veelal uit de grote panden, zoals kloosters, kazernes, overheidsgebouwen, villa's werden en worden oude houten vloeren gesloopt door de eigenaren van Holtz. Dit hout werkt bewerkt en netjes gemaakt en gelegd in veelal de grachten panden in Amsterdam. Deze vloeren werden veelal via architecten verkocht. In de loop der jaren is het aanbod vloeren van Holtz gegroeit. Er is geen vloer die Holtz niet kan leveren. Holtz kan met recht een specialist genoemd worden in Houten Vloeren en Parket. Houten Vloeren en Parket is tegenwoordig leverbaar in vele soorten en maten. De meest voorkomende houten vloeren en parket die tegenwoordig worden verkocht, zijn plankenvloeren.
De lengte van deze plankenvloeren is gemiddeld 1,90 m en de breedte is circa 18 cm. De planken kunnen in massief hout geleverd worden en in een toplaag variant. Naast planken wordt parket verkocht. Parket is korter en smaller. Parket wordt ook vaak in een figuur gelegd. Vaak is het visgraat, hongaarsepunt, of blokpatroon.
Houten vloeren en Parket is duurzaam en natuurlijk. Het schept sfeer in de huiskamer. De kleur mogelijkheden zijn groot en worden steeds groter. Veel vloeren worden afgewerkt met olie of lak.

Holtzvloeren is bereid u alle informatie te verschaffen die u nodig heeft. Kijk op onze website, bel of mail!
Wij leveren, leggen en onderhouden alle soorten houten vloeren.

Klik hier voor sfeer impressies van houten vloeren en parket door Holtz gelegd!


Klik hier voor ons assortiment