Terug

Houten Vloeren Leverancier

Holtz Vloeren is een Houten Vloeren Leverancier. Holtz vloeren is gevestigd in Haren. Op het industrieterrein Felland staat de Showroom. Holtz Vloeren is een houten vloeren Leverancier die gespecialiseerd is in nagenoeg alle soorten houten- parket-, tapis-, mozaik-, lamelparket-, multiplank-, laminaat-, duoplank-, eikenvloerdelen-, vloerplanken-, toplaag- en multi vloeren. Holtz Vloeren levert aan als houten vloeren leverancier door heel Nederland. Het bedrijf bestaat al vele jaren en is begonnen met het importeren van parketstroken uit Frankrijk. Inmiddels levert Holtz niet alleen oude vloeren, maar ook nieuwe vloeren. Oude vloeren en Nieuwe vloeren met een verouderde, authentieke, antieke uitstraling zijn een trend die inmiddels een blijvende plek hebben hebben veroverd in Vloerenland Nederland. Al vele jaren zijn houten vloeren de meest verkochte vloeren voor leefvloer afwerkingen in woonruimtes in Nederland. Het aandeel houten vloeren neemt zelfs nog steeds toe! Hout heeft iets natuurlijks, gezelligs en onverwoestbaars.

 

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ook nog eens vriendelijk en behulpzaam.

Wij leveren als vloeren leverancier door heel Nederland, maar metname in het Noorden. Onze legservice staat voor u klaar om de door u bij ons gekochte houten vloer vakkundig te leggen.

Komt u uit Friesland en zoekt u een betrouwbare Houten Vloeren Leverancier, kijkt u dan eens op onze website, en nog beter, komt u eens langs bij Holtz in Haren.

Dus, bent u op zoek naar een deskundige Houten Vloer Leverancier, kom dan eens bij ons langs! Hier onder staat een opsomming van de produkten en diensten die wij onder andere leveren;

Klik hier voor ons gehele Assortiment


Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Haren in de provincie Groningen. Wij leveren in héél Nederland en onze legservice staat in deze streken ook voor u klaar.

 

Zoekt u meer informatie over houten vloeren leveranciers, klikt u dan op 1 van onderstaande links.