Terug

De Houten Vloer, Parket, Multiplank, Duoplank en Combiplank geeft een hele goede Warmte isolatie. Uw betonvloer isoleren met hout?

U heeft een betonnen of houten bestaande vloer. Uit deze vloer komt kou. Vaak is de bestaande betonvloer geisoleerd rondom de fundering. Vaak is dit ook niet het geval. Het is altijd plezierig om warme voeten te voelen als u in huis bent. Iedereen weet dat hout warm aanvoelt. Dit in tegenstelling tot tegels. De structuur van hout bevat gas en lucht. Hierdoor is het isolerend. De kou komt er niet door, althans moeilijk en de warmte gaat er ook niet door, althans moeilijk in vergelijking met niet isolerende materialen. Als de warmte er in trekt omdat de vewarming aanstaat dan houdt hout die warmte ook langer vast. Hierdoor voelt hout warmer aan dan bijvoorbeeld tegels.
Hout op de vloer in de vorm van een houten vloer, parket, multiplank, duoplank of combiplank geeft extra isolatie waarde vanuit de betonvloer. Zorgt u er altijd voor dat u een houten vloer, parket, multiplank, duoplank of combiplank nooit opsluit tussen twee dampwerende lagen. Als er geen lucht circulatie is gaat de houten vloer rotten.
Het uitgangspunt bij het isoleren van uw betonvloer is dat de betonvloer van onderuit geisoleerd wordt. Het zelfde geldt voor een houten bestaande vloer, ook die kun je beter onder de vloer isoleren. Het aanbrengen van een houten vloer, parket, multiplank, duoplank, of combiplank moet u zijn als een extra isolatie die strikt genomen bijna nooit hoeft. Het voordeel van een houten parket vloer of multiplank achtige vloer is dat uw vloer warmer aanvoelt. Dus u krijgt een comfortabeler gevoel met hout op de vloer.

Holtzvloeren verkoopt alle soorten houten vloeren, parket, multiplank, duoplank, combiplank en laminaat.
klik hier voor ons gehele assortiment!