Terug

Houten Vloer, Parket of Laminaat Plaatsen?

Holtzvloeren levert, legt, onderhoud, renoveert en repareert iedere houten parket vloer en laminaat! Een houten vloer, parket of laminaat zelf leggen is heel vaak goed mogelijk. Echter niet iedere klus is aan iedereen besteed. Heeft u ervaring met het leggen van een houten vloer, parket of laminaat dan hoeven wij u waarschijnlijk niets te vertellen. Heeft u geen ervaring maar wilt u wel een houten vloer, parket of laminaat plaatsen, dan doet u er misschien verstandig aan de houten vloeren leverancier om advies te vragen. Mocht u geen advies krijgen of u vind het advies onvoldoende dan kunnen wij u misschien helpen. Als u geen ervaring heeft met het plaatsen van een houten vloer, parket of laminaat dan raden wij u aan enkele pdf bestanden te downloaden van onze site. Op deze bestanden staan nuttige tips, die indien goed toegepast, u een hoop problemen kunnen schelen.

Voor het plaatsen van een houten vloer parket of laminaat kunt u op onze pagina "Woorwaarden" meerdere bestanden vinden waarop handige tips staan voor 'zwevend' plaatsen van een vloer, 'verlijmd' plaatsen van een vloer en voor het plaatsen van een laminaat vloer.

Wilt u uw vloer onderhouden dan kunt ook op de pagina "Voorwaarden" tips vinden. 

Wilt u uw vloer niet zelf leggen, maar laten leggen dan kunt u dit laten doen door Holtzvloeren. Holtzvloeren werkt alleen met professionele vloeren leggers. Bent u benieuwd naar prijzen en voorwaarden dan kunt u een goede indicatie krijgen op de pagina "Onderhoud - Leggen"

Holtzvloeren werkt en levert door Heel Nederland!