Terug

Houten Vloer Onderhoud

U kunt uw vloer prima zelf onderhouden als u de juiste informatie maar heeft! Een Houten Vloer kan zijn behandeld met vele verschillende produkten. Er bestaan een aantal hoofd groepen; Lak, Was, Olie en Hardwaxolie. Al deze afwerkprodukten moeten op verschillende manieren worden onderhouden. Een houten vloer heeft onderhoud nodig! Als u de vloer niet onderhoud zult u vlekken krijgen van water en andere substanties. De kleur van de vloer wordt vaak wat grauw. De ene houtsoort is de andere niet. Sommige houtsoorten kunnen niet met de dikkere olien worden behandeld. Sommige houtsoorten kunnen niet met bepaalde lakken worden gelakt. Het ene onderhoudsprodukt is het andere niet. Voor u begint met het onderhouden van uw houten vloer is het verstandig om het onderhoudsprodukt te gebruiken dat past bij het produkt dat u de eerste keer heeft aangebracht, de hoofdafwerking. Het ene onderhouds produkt gaat vaak niet samen met het andere! Weet u niet welke hoofdafwerking is gebruikt, dan kunt u proberen hier achter te komen door de vorige eigenaar/gebruiker te vragen. Kunt u er niet achterkomen dan kunt u Holtz vragen. Misschien kunnen wij aan de hand van enige informatie er achter komen wat is gebruikt. In het ergste geval zullen wij een keer moeten komen kijken. Dan komen we er vaak wel achter.
Vindt u uw vloer niet fris meer, of vindt u de kleur niet meer mooi, dan kunt u daar wat aan doen. U kunt het zlef doen, maar u moet heel goed weten waar u aan begint. U kunt Holtz advies vragen! U kunt Holtz ook vragen het voor u te doen.
De prijzen voor het opfrissen of een nieuwe vloerafwerking aanbrengen beginnen bij 12,- per m2 excl. btw en excl. materialen.
Vraag Holtz om een offerte!
Holtz heeft alle kennis in huis om iedere vloer weer tip top te krijgen!
Wij verzorgen niet alleen het onderhoud van vloeren in Groningen maar ook in de rest van Nederland!