Terug

Houten Parketvloer Onderhouden

Bij Holtzvloeren in Haren kunt u zeer goed terecht voor onderhoud van uw Houten Parketvloer. Naast het reguliere onderhoud van uw houten parketvloer. Kunnen wij ook uw olielaag, waslaag of laklaag vernieuwen. Het onderhouden van een houten parketvloer is vakwerk. Het vernieuwen van de olielaag of de laklaag is ook vakwerk. Dit heeft te maken met de specifieke eisen die de verschillende olien en lakken hebben.
Als de vloer nog onbehandeld is is het vaak goed mogelijk voor een ongeoefende klusser om de olie,. was of lak aan te brengen. Echter, niet alle olien en lakken zijn makkelijk in het gebruik. Is de vloer al behandeld geweest en wilt u de bestaande olie of laklaag vernieuwen of opfrissen of onderhouden? Dan moet u heel goed weten wat u doet. Het verkeerd opzetten van een lak, was of olie is zo gebeurd. Het oplossen van het verkeerd opzetten van een olie, was of lak brengt vaak veel werk en dus kosten met zich mee.

Bezint eer u begint met:

  • het afschuren van uw bestaande vloer
  • het opfrissen van uw bestaande lak-, was-, of olielaag
  • het onderhouden van uw lak-, was- of olielaag
  • de eerste lak, olie of was afwerking aanbrengen
  • plaatselijke reparatie van uw olie-, lak- of waslaag
  • verwijderen van vlekken in uw lag-, was-, of (hardwax)olielaag

Bij iedere behandeling van de vloer is veel kennis vereist van de te gebruiken produkten.

Ten eerste moet u weten welke produkten u moet gebruiken en ten tweede moet u weten hoe u deze produkten moet gebruiken.

  • Een voorbeeld van veel gemaakte fouten zijn de volgende; Het afschuren van de laklaag met de bandschuurmachine gaat verkeerd. -De vloer is niet mooi glad, en de gebruikte schuurkorrel is niet juist. -De schuurrichting is verkeerd gekozen. -Het kantschuren gebeurd niet op dezelfde wijze als de grote stukken.
  • Het aanbrengen van de lak-, was- olielaag; er wordt niet de juiste kwast of roller gebruikt -Er wordt te veel of te weinig lak, was of olie aangebracht, -De droogtijd wordt niet juist in achtgenomen omdat geen rekening is gehouden met temperatuur en ventilatie.
  • De bestaande olie-, lak-, of waslaag wordt niet voldoende verwijdert alvorens de nieuwe laag aan te brengen
  • De verkeerde removers, onderhoudsprodukten of olie-, lak-, of wasprodukten worden gebruikt

Holtz vloeren werkt en levert ook in uw regio.
Een Houten Parketvloer onderhouden is vakwerk. Durft u het zelf niet aan of heeft u geen tijd, dan kunt u Holtzvloeren vragen het voor U te doen! Wij hebben kennis van ieder te gebruiken produkt in huis. Wij weten voor ieder probleem een oplossing. Dit doen we tegen concurrerende prijzen en zeer zeker ook heel vakkundig.

Natuurlijk kunt u voor vervanging van uw vloer of voor een nieuwe houten parket vloer ook zeer goed bij ons terecht. Wij steven er naar voor iedereen de juiste vloer in de collectie hebben voor scherpe prijzen.
Komt u eens langs in onze Showroom in Haren! Onze deskundige medewerkers zullen u alle uitleggeven die u wenst. U kunt ons ook altijd bellen of mailen! Op onze website kunt u zeer veel van onze produkten bekijken en kunt u een indicatieve offerte heel gemakkelijk zelf maken in vier stapjes. Klik naar een vloer en klik op de button Indicatieve offerte. De rest wijst zich vanzelf.

Wij kunnen alle onderhouds produkten leveren. Wilt u uw houten parketvloer onderhouden dan is Holtzvloeren het juiste adres.
Voor meer informatie over het onderhout van een parketvloer klikt u op een van de onderstaande links