Terug

Houten Parket Vloeren Visgraat, Holtzvloeren levert alle soorten!

Visgraat leveren en leggen is specialistisch werk. Het uitzetten, meten, van de visgraatvloer zodat hij perfekt in het midden komt van de ruimte is vakwerk. Zeker als er gemeten moet worden in een ruimte waar andere ruimtes op aansluiten. De betonvloer moet beoordeeld worden op sterkte en vochtgehalte. Houten parket vloeren in visgraat motief worden vaak in eiken hout, afzelia, wengé, esdoorn, maple of jatoba geleverd. Er zijn nog veel houtsoorten die gebruikt worden overigens. Visgraat kan zonder band en bies gelegd worden. Dit wordt als modern gezien. Het kan ook heel klassiek gelegd worden met band en bies. Er zijn staande banden en friesen. Er zijn liggende banden, of alleen een bies. Daarnaast bestaan er natuurlijk nog heel veel andere motieven zoals de Weensepunt, Hongaarsepunt, Hollandsmotief, Blokmotief, Dubbele Visgraat etc. Houten Parket Vloeren in Visgraat motief gelegd kunnen worden geleverd in allerlei soorten plankopbouw.  Onder andere de volgende plankopbouw soorten:

  • Tapis
  • Equi
  • Massief Parket
  • Multiplank
  • Laminaat
De Meeste van deze legvormen bestaan uit verlijming van de visgraatdelen op de bestaande vloer. Visgraat is moeilijk zwevend te leggen omdat de delen kris kras liggen. Hout werkt in de breedte, hierdoor zal er geen gelijkmatige werking zijn en duwen de verschillende delen elkaar weg.

Holtzvloeren levert al vele jaren houten vloeren. Heeft u nog meer vragen, vraag het Holtzvloeren. U kunt ons bellen en mailen, ook kunt u langskomen in de showroom in Haren. 

Klik hier voor ons gehele Assortiment 

 

Holtzvloeren legt, onderhoud en renoveert alle houten vloerdelen en laminaat in Nederland, klik hier voor prijzen en informatie 

 

Wilt u afbeeldingen van houten vloeren en laminaat zien gelegd door Holtzvloeren? klik dan op Sfeer Impressies!