Terug

Houten Parket Vloer Onderhoud Service door heel Nederland

Woont u in Nederland en heeft uw houten parket vloer onderhoud nodig en u weet niet hoe? Dan kunt u eens contact opnemen met Holtzvloeren. Hout onderhoud is vaak goed zelf te doen, maar heel vaak wordt het toch niet goed of voldoende uitgevoerd. Als dit het geval is, is het opknappen of weer opfrissen van de vloer een lastig karwei. Holtz is de specialist op het gebied van onderhoud van houten vloeren en laminaat door heel Nederland. Holtz heeft alle machines en middelen in huis om ieder probleem op te lossen, of om alle onderhoud uit te voeren bij u in huis of kantoor of andere commerciele ruimte. Onderhoud kan ook op contractbasis worden afgesproken. Dit voeren wij uit voor particulieren en voor bedrijven in heel Nederland. Precieze tarieven zijn niet eenvoudig in het algemeen te geven. Wel kunt u als u naar onze pagina onderhoud - leggen doorklikt een goede indicatie krijgen van de tarieven die wij voor onderhoud, renovatie, reparatie en schuren etc. in rekening brengen. Vaak zal terplaatse een offerte opgemaakt worden. De omstandigheden van de vloer zijn bepalend voor de uiteindelijk uit te voeren werkzaamheden. Aanhelingen van bestaande vloeren is ook een specialiteit van Holtzvloeren. Alle houtsoorten die nodig zijn kunnen worden geleverd voor de betreffende aanheling. Onze vloer onderhoudservice bestaat zoals u kunt lezen dus ook uit reparatie, renovatie, aanheling van bestaande vloeren.
Het schuren van vloeren en het verzorgen van een nieuwe laklaag is voor ons ook dagelijks werk. Wij hebben vele vloeren in Nederland in onderhoud op contractbasis.
Heeft u een geoliede vloer dan kunnen wij deze met onze vloer onderhoudservice afdeling ook op nieuw olien, opfrissen of gewoon onderhouden.

De vloer onderhoudservice van Holtz levert alle benodigde produkten en diensten op het gebied van vloer onderhoud, reparatie, renovatie en aanheling.

Gemiddelde prijs voor onderhoud van een parketvloer is 4,50 euro ex.19%btw per vierkante meter. Klik hier voor meer info en prijzen