Terug

Houten Parket Vloer Meester

Zoekt u een vloer van een echt Houten Parket Vloer Meester? Vroeger hadden wij in Nederland de Gildes. In andere landen zoals Frankrijk hebben wij dit ook. In Nederland is de Gilde orde niet meer prominent aanwezig in het straatbeeld. In Frankrijk echter is deze vorm van branche bescherming nog steeds zeer actueel. Toevallig weet 1 van de medewerkers van Holtzvloeren hier alles van. Hij heeft twee jaar lang een opleiding gevolg op een opleidingsinstituut voor allerlei vormen van vakwerk. De toekomstige loodgieter, tot metselaar, timmerman, glasblazer, schilder etc. krijgen in dergelijke opleidingsinstituten die door heel Frankrijk vele dependances heeft hun opleiding. Hiermee maken ze een begin met hun opleiding tot ze toe worden gelaten in het gilde Les Compagnons du Devoirs.

Met recht kunnen wij als Holtzvloeren dus verklaren dat wij toebehoren aan het gilde van Les Compagnons du Devoirs. Natuurlijk is het niet officieel geldig in Nederland.
Wel is het zo dat Holtzvloeren zich zelf de Houten Parket Vloer Meester durft te noemen. Holtz verkoopt alle soorten houten vloeren, van parket, tapis, houten planken, duoplanken, multiplanken tot aan laminaat. Holtz levert alle bijmaterialen, zoals lijm, plinten, ondervloeren etc.

Wilt u uw vloer laten leggen, onderhouden of renoveren kijk dan op de pagina Onderhoud Leggen voor informatie.
Wilt u zien welke vloeren wij onder andere al gelegd hebben: ga dan naar Sfeer Impressies.

Klik hier voor ons gehele assortiment.