Terug

Holz, Holzvloeren, Holtzparket en Holzparket staat voor Holtz vloeren. Holtz verkoopt vloeren nieuwe en oude houten vloeren.

Holz betekent hout in het Duits. Holtz betekent ook hout, maar werd in het verleden gebruikt, metname in Oostenrijk. Holtzvloeren is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten houten vloeren, parket, multiplank, lamelparket, duoplank, massief parket, tapis en zeer oude planken- en parket vloeren. Er worden allerlei namen aan de produkten van Holtz vloeren gegeven. De namen die gebruikt worden zijn oa. Holzvloeren, Holtzparket en Holzparket.

De houten vloeren en parket vloeren worden in allerlei maten geleverd. Ook massief hout wordt in zeer grote breedtes geleverd, tot wel 60 cm breed. Holtz is al meer dan 15 jaar importeur van oud parket uit Frankrijk. Deze vloeren wordt netjes gemaakt na aankomst in Nederland. Holtz sloopt dit hout zelf in Frankrijk. Deze vloeren worden voornamelijk in oude panden herlegd. De sfeer, die de vaak meer dan 100 jaar oude parket stroken hebben, is uniek. Heel vaak legt Holtz (Holz) deze vloeren in opdracht van een architect. U kunt de vloeren echter ook gewoon in onze showroom bekijken.

Naast levering, monteert Holtz (Holz) ook al vloeren. Holtz onderhoudt ook alle soorten houten vloeren. Heeft u een houten vloer die gerepareert dient te worden dan kunt u Holtz ook inschakelen. Klik hier voor meer informatie over onderhoud en leggen.

 

Klik hier voor ons gehele assortiment

 

Holtz wordt vaak verward met het woordje holz als het Holtz vloeren betreft. Geeft niets wij staan sowieso voor u klaar ook voor Holzvloeren, Holtzparket en Holzparket!