Terug

Houten parket vloeren gemaakt van Historische bouwmaterialen, Holtz is de specialist.

De laatste 20 jaar is er zeer veel interesse voor oude historische bouwmaterialen. Holtz is reeds 20 jaar bezig met het inkopen, bewerken en verkopen van dergelijke historische bouwmaterialen. Het is begonnen met liefde voor oude bouwmaterialen. Holtz is begonnen met meubels en interieurs te importeren uit Frankrijk. Op een gegeven ogenblik heeft de handel zich verplaatst naar houten parket vloeren gemaakt van historische bouwmaterialen. Echte oude houten parket vloeren zijn vaak gesloopt uit gebouwen, waar ze oorspronkelijk wel toe behoorden. Zeker de laatste jaren is er een revival van historische bouwmaterialen. Kozijnen, deuren, spiegels, lambriseringen, kozijnpanelen, balken, planken, deurbeslag, scharnieren, keukenbladen, sanitair, vloeren. Holtz is de specialist geworden in houten parket en planken vloeren uit metname Frankrijk.

Zoekt u een houten parket vloer voor uw woning die een ambachtelijke uitstraling heeft dan is een bezoekje aan Holtz Vloeren de moeite waard. Holtz vloeren is een ambachtelijk bedrijf dat veel bewerkingen aan het hout zelf uitvoert. De persoonlijke ambachtelijke kwaliteiten worden dagelijks in de praktijk gebruikt bij de produktie, import en monteer werkzaamheden. Holtz heeft een voorkeur voor historische bouwmaterialen. De echte oude eiken houten parket vloeren is een specialiteit van Holtz.

Klikt u voor sfeer impressies van de echte ambachtelijke houten parket vloeren hier. 

De houten parket vloeren worden niet alleen van historische bouwmaterialen gemaakt. Nieuw hout wordt ook gebruikt om ambachtelijke houten parket vloeren van te maken.

Klikt u hier voor meer sfeer impressies van ambachtelijke vloeren gemaakt van onder andere nieuw hout.

Holtz levert en legt historische oude houten parket vloeren in Nederland en daarbuiten.