Terug

Grenen Vloer gezocht, vraag Holtzvloeren

Holtzvloeren levert Frans Grenen Vloeren. Holtz importeert deze frans grenen vloeren uit Frankrijk omdat frans grenen relatief voordelig is en harder dan skandinavisch grenen. Frans grenen heeft ook een andere uistraling dan het wel bekende skandinavische grenen. In Frans Grenen zitten meer noesten en meer kleurverschil. Het grote voordeel van Frans grenen is dat het harder is dan Skandinavisch en Russisch grenen. Hierdoor zal de vloer minder krassen en deuken door gebruik. Een Frans Grenen Vloer wordt in plankvorm gelegd. De lengtes zijn vaak 2 meter, de breedtes varieren van 14 cm tot 20 cm.

De grenen planken kunnen worden afgeolied of gelakt. U kunt de grenen vloer zelf prima leggen. Aan de planken zit een veer en groef. De noesten die in de planken zitten kunnen worden gevuld met houtkit en zaagmeel. U kunt de vloer afwerken met grenen vlakke plinten of opstaande plinten.
In onze showroom hebben we voorbeeld borden staan van dit frans grenen.
Kijk voor meer informatie en prijzen over de grenen vloer op Houten Vloeren.

Wilt een afbeelding van een grenen vloer zien die Holtz heeft geleverd en gelegd, kijk dan op Sfeer Impressies

Holtzvloeren levert niet alleen de grenen vloer, Holtz legd, onderhoud, repareert en renoveert ook grenen vloeren. Kijk voor prijzen en meer informatie op de volgende pagina Onderhoud Leggen.