Terug

Eikenhoutenvloerdelen

De meeste vloerdelen worden gemaakt van Eikenhout. Eikenhout is de meest bekende en gewenste houtsoort voor houtenvloerdelen. In Europa worden de meeste huisvloeren belegd met hout. De meest gebruikte houtsoort is Eikenhout. De Eikenhoutenvloerdelen worden overal in Europa geproduceerd. Het eikenhout wordt voor een aanzienlijk gedeelte uit frankrijk betrokken. De Fransen hebben al vele eeuwen een zeer duurzaam opgezet bosbouw beleid. De Fransen hebben net als de skandinaviers de bosbouw professioneel opgezet. Er komt meer hout bij dan dat er gekapt wordt. In die zin doen de Fransen ook niet mee met het FSC-keurmerk. Zei zeggen dat zij al vele eeuwen op een verantwoorde manier met houtkap omgaan en dat het FSC-keurmerk voor hun dus overbodig is. Eikenhoutenvloerdelen worden in allerlei afmetingen en uitstralingen geproduceerd. Lang, dik, breed, dun, smal, verouderd, gekleurd, gerookt, gestoomd, geloogd, gelakt, geolied, gewashed, etc. etc. De consument heeft dus tegenwoordig een enorme keuze.
Holtzvloeren heeft veel van deze enorme keus in haar assortiment opgenomen. Holtz is een echte specialist op eikenhoutenvloerdelen gebied.
Je kunt het zo gek niet bedenken of Holtz vloeren heeft het of kan er aankomen. Het netwerk van Holtz in vloeren land is uitgebreid tot in heel Europa. Daarnaast is Holtz actief in Azie en Rusland.

Zoekt u eikenhoutenvloerdelen dan moet u vooral eens op onze website kijken en het is natuurlijk nog beter om eens bij ons langs te komen in Haren (gn) in onze grote showroom. Hier lopen deskundigen rond die u alles over eiken en en andere houtsoorten vloerdelen kunnen vertellen.

Klik hier voor houten vloeren of op een van de onderstaande links voor vloerdelen bij u in de buurt